°C
Annonser
Arild Sollie Politikontakt Politiet får endelig økt bemanning, men Arild Sollie fortsetter som både avsnittsleder og politikontakt en stund til. FOTO: Arkivfoto

Politiet blir styrket med to stillinger

Politiet på Frøya og Hitra får en etterlengtet styrking, men Arild Sollie (bildet) må fortsette i sin dobbeltrolle litt lenger.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Politiet på Frøya og Hitra får to nye stillinger. Det er vi veldig glade for. Dette er noe vi har etterspurt lenge, sier frøyaordfører Kristin Strømskag (H).

At det lokale lensmannskontoret har slitt med utilstrekkelige ressurser er ingen nyhet. Det har vært et problem i flere år.

Nå har politimesteren i Trøndelag lovt å ansette en ekstra betjent nå i vinter, og en til i sommer. Det betyr at politiet øker fra ti til tolv ansatte.

- Dette er en etterlengtet styrking av politiet, sier Strømskag.


Sollie fortsetter i dobbeltrolle

Frøya.no har tidligere fortalt at politiet endelig får ansette sin egen avsnittsleder. Den prosessen er imidlertid satt på vent. Dermed vil Arild Sollie fortsette å fylle en dobbeltrolle som politikontakt og avsnittsleder.

Han vil imidlertid få flere ressurser å benytte seg av, gjennom styrkingen med to ordinære politistillinger.

- De avventer å ansette en avsnittsleder, men de får likevel ansatt en ekstra politibetjent. I tillegg kommer nummer to til sommeren, forklarer Strømskag.

Politiet har ikke gitt noen begrunnelse for hvorfor de utsetter ansettelsen av en avsnittsleder.
Annonser
Annonser