°C
Annonser
Politi Bøter Demonstrasjon

Politi fra Orkdal kom for å skrive parkeringsbøter

Politi fra Orkanger kom til Skarsvågen for å rydde opp langs veien ved vindkraftdemonstrasjonen. Ga bøter til ulovlig parkerte biler langs veien i 80-sonen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

En politibil med to uniformerte betjenter kom klokka 11.55 til stedet hvor vindkraftdemonstrantene befinner seg mellom Skarsvågen og Grubba.

Mange lurte på hva politibetjentene ville. Etter en stund varslet de at de var på stedet fordi de hadde fått beskjed om ulovlig parkerte biler langs veien i 80-sonen. De hadde fått tips om at de var til hinder for trafikken, og var der for å rydde opp.

Mange demonstranter har parkert bilene sine på stedet, og selv om noen ble flyttet, står mange fortsatt. Oppfordringen fra de to politibetjentene ble ikke fulgt.

Demonstrantene Frøya.no pratet med forklarte at eierne av bilene var på gåtur i området og at de ikke fikk tak i dem.Provosert


Da folk så at politi hadde kommet helt fra Orkanger for å skrive parkeringsbøter, var det ikke fritt for at det også framkalte både latter og syrlige kommentarer. Og mange ble provosert.

- Var det dette som måtte til for å få politi til Frøya, sa en.

- Folk har parkert sånn ved mange arrangementer på Frøya, uten at det har kommet en eneste politimann, sa en annen.

Det ble sterkt antydet at det var aksjonsgruppen Nei til vindkraftverk på Frøya som kom til å betale bøtene som ble delt ut. De var på 900 kroner per bil.

Etter hvert kom det også en sivil politibil til stedet. Tre politibetjenter kom ut for å hjelpe til med å skrive bøter.


Politi Parkeringsbøter Aksjon
Annonser
Annonser