Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Milan Jevtović Rbk Philip Aastum

Philip kom tett på stjernene

Frøyas favorittkommentator Philip Aastum (12) fikk litt av en drømmedag på Lerkendal søndag kveld. Her er han med RBKs Milan Jevtović.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Foto: Bilde fra Instagram-kontoen til Milan Jevtović (Miki11jevto)


På søndag fikk Philip Aastum oppleve en stor drøm, å få være med RBK-kommentator Bjørn Skjæran på jobb på Lerkendal. 

Den unge frøyværingen var med på alle forberedelser før kampen mellom Rosenborg og Viking, så kampen fra en helt spektakulær plass, og fikk være med på selveste gullfeiringen etter kampen. 

- Det var litt av en opplevelse. Jeg fikk være med inn i det aller helligste der alt kontrolleres. Jeg fikk være med på alt fra start til slutt, smiler Philip Aastum. 

- Det er nok ikke mange tolvåringer som får stå inne i trenerfeltet under gullfeiringen til RBK. Det gjorde jeg i går. Jeg kom tett på både trener og spillere, sier han. 
Artikkelen fortsetter under bildet: 

Philip Aastum I dag var Philip tilbake på skolen på Sistranda med fantastiske minner fra gårsdagen gullfeiring.- Et steg i riktig retning

At Philip er kunnskapsrik, engasjert og god til å kommentere fotball er ingen hemmelighet på Frøya. Det fikk han ikke mulighet til under søndagens RBK-kamp. Her var jobben hans å skygge kommentatoren. 

Men han lærte utrolig mye, og fikk et innblikk i at jobben som RBK-kommentator består av langt mer enn det man skulle tro.

- Det var en utrolig streng kjøreplan. Alt måtte planlegges ned til siste sekund. Det var noe helt annet enn sånn som vi gjør det på Frøya, sier Philip.

- Det var nok litt mer å gjøre enn det man tror, men jeg synes det så veldig gøy ut. Jeg har fått tilbud om kanskje å prøve meg som fanzone-speaker på Lerkendal til neste sesong, så det er spennende, sier han.

- Jeg møtte mange hyggelige personer som tok imot meg med åpne armer, og alle kalte meg Philip fra Frøya. Det er gøy at jeg kan ha tatt et steg i riktig retning. Uansett utfall så var det litt av en opplevelse, sier tolvåringen.

- Jeg kan tenkte meg å gjøre det der mange flere ganger!


Under kan du se Philip sine egne bilder fra Lerkendal-opplevelsen:

Philip Aastum Lerkendal Rbk 1
Philip Aastum Lerkendal Rbk 5
Philip Aastum Lerkendal Rbk 4
Philip Aastum Lerkendal Rbk 3
Philip Aastum Lerkendal Rbk 2
Annonser
Annonser