°C
Annonser
Piratpappa Barnas Piratfest Frøyafestivalen

På lørdag får barna være pirater

På lørdag kan Frøyas småpirater bli med på sjørøverfest, når Piratpappa og mannskapet hans ankrer opp på Siholmen under Frøyafestivalen.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Foto: PiratPappa/Ola G. Strømme

Det blir mye folkeliv på Siholmen i helgen, når Frøyafestivalen arrangeres for ellevte gang. På lørdag er det klart for moro for både store og små med Barnas piratfest. 

- Først skal vi vise frem piratforestillingen om PiratPappa og Makeløse Miranda. Den varer i rundt en halvtime. Deretter så er det klart for skattejakt sammen med PiratPappa, sier Annette Aarup som spiller Celine, datteren til Piratpappa. 

-Vi har også med oss ansiktsmaling, ballongsverd og vil invitere de tøffe småpiratene opp i skuta vår, sier Annette.- Passer for absolutt alle

PiratPappa (Ola G. Strømme) og hans mannskap reiser rundt i hele Norge med showet sitt. Nå har de hatt en pause i juli, og gleder seg til å komme igang igjen på Frøyafestivalen på lørdag.

- Det kommer til å bli moro for både store og små. Dette er et opplegg som passer for absolutt alle aldre, smiler Annette. 

- Det skal ikke være for skummelt. Her er det fullt fokus på å skape et godt show som gjør at ungene koser seg fra start til slutt, sier hun.


Annonser
Annonser