°C
Annonser
Sivertsen Og 10 Cc

Opplevde ungdommens musikk på Siholmen

Jan Olav Sivertsen og Wenche Mathisen fikk endelig oppleve sin ungdoms idoler på egen hjemmebane. 10 CC leverte en topp konsert for et lyttende publikum på Frøyafestivalens åpningskveld.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Foto: Lena Jørgensen 

-Vi gleder oss veldig til denne konserten! Jan Olav Sivertsen og Wenche Mathisen nærmest trippet der de sto på Siholmen og ventet på sitt store ungdomsidol 10CC.

-Vi har kjøpt billetter til Frøyafestivalen bare på grunn av 10CC, fortalte en ivrig Jan Olav.

-Vi var ungdommer på 80 tallet da 10CC var ett av de virkelig store bandene, en favoritt sammen med Dire Straits og Supertramp.

-Å få oppleve dem her på Frøya er bare helt stort, strålte de to.Flott på Frøya

-Jeg hørte dem siste for 4-5 år siden, da i Olavhallen i Trondheim, forteller Jan Olav, som tar skylden for at også Wenche ble hektet på bandet

-Vi har store forventninger, og er helt sikker på at vi ikke blir skuffet.

Det er jo fantastisk at det er mulig å få et slikt band til Frøya, selv om det selvsagt er noen år siden de var på toppen.

-Vi gleder oss til "The things we do for love" og ikke minst "siste dansen-låten" fra ungdomstiden "I'm not in love", sa de to før bandet kom på scenen.


Bilder:  1. Graham Gouldman (71) var i form

            2. Mye publikum, men det kunne vært flere

            3. 10 CC leverte perler fra sin katalog


Topp konsert

At 10 CC innfridde trenger vi ikke spørre de to om. Smilende fjes, trampeklapp og godord satt løst under hele konserten.

Men mange påpekte at en så god gruppe hadde fortjent et større publikum. For som vanlig hadde frøyapublikumet ikke dratt ut til klokka 19. Selv om det faktisk var en god del som hadde luktet et godt band.

De som gjorde det derimot fikk en fantastisk konsert og en super start på første festivalkveld.Harvest først

Harvest, med frøyværingen Kristoffer Iversen Tønder, varmet opp for 10cc inne i teltet. Og etter 10cc hadde spilt på storscenen, tok Lomsk fra Lom over med sin fengende folkrock i festivalteltet.

Senere i kveld stiller John Olav Nilsen og Stage Dolls opp for å sette fart i et stadig større publikum på Siholmen.

På et område som nå er bortimot perfekt for en sommerfest. I morgen er det Sjørøverforestilling for barn, Øyhopping og fullt kjør på kvelden.


Annonser
Annonser