°C
Annonser
Olaf Reppe Uttian 3

Olaf drar barnefamilier til Uttian

Olaf Reppes boligprosjekt tar form, og allerede er det klart at flere barnefamilier skal bygge og bo på Uttian Panorama. -Det blir koselig med masse barn her ute, smiler Olaf.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser-Nå er seks tomter solgt, og det er allerede klart at det kommer flere barnefamilier hit!

Olaf Reppe smiler der han viser oss rundt på området der han har lagt ut tomter i boligfeltet "Uttian panorama".

Og utsikten fra de snart ferdiggjorte tomtene holder da også det navnet tilsier. Panoramautsyn av den sjeldne sorten.

Men for Reppe selv er utsikten til flere mennesker bosatt på Uttian, og ikke minst flere barnefamilier kanskje like gledelig.

16 store tomter kan gi 16 nye barnefamilier til øya.

Olaf håper at ferdiggjorte tomter kan gjøre Uttian enda mer attraktiv for familier som kanskje ikke har all tid selv til tomtearbeid.

-Der kommer det to barn, og der kommer det to barn, smiler han når vi går en tur på tomteområdet.
Kjøpte selvSiden i vinter har anleggsmaskiner fra KN entreprenør jobbet med å opparbeide en del av de største tomtene.

I tillegg skal det opparbeides lekeplasser i området, for å gjøre stedet enda bedre for barn.

-Det er blitt et fantastisk boområde, om jeg må si det selv , sier Olaf mens han roser Alexander Ulvær og Tony Høgseth som har jobben med å få alt klart til byggerne kommer.

-Fantastisk utsikt, ett av de fineste boligfeltene på Frøya, sier Alexander som har kost seg her oppe siden i vinter. Nå ser han slutten på jobben i august september.

-Det ble så fint at jeg og kona flyttet hit vi også, ler Olaf. Og vi har ikke angret ett sekund. Verken hun eller jeg, ler han.

-Ikke ett eneste sekund, bekrefter kona Trine Lise, som har vært og gått turløypa på Uttian.Olaf Reppe Kn Entreprenør Olaf Reppe er kjempefornøyd med jobben Alexander Ulvær og Tony Høgseth har gjort med vei, vann, kloakk og tomter.Drømmer om å komme hjemSju tomter er allerede solgt, og mange har ringt for å høre om prosjektet, og mange har tatt turen for å selv se området.

En eldre kar som vokste opp på Uttian men som bor på Østlandet, er en av mange som drømmer om å kunne se havet fra stuevinduene sine på Uttian.

Olaf har brukt 9 millioner på opparbeidelsen av tomtene, men han tror mange vil være glade for at det arbeidet allerede er gjort.

-Jeg kunne hatt 30 tomter her, men jeg vil at de skal ha god plass og nyte livet her ute, slik vi gjør sier Olaf.

Å se folk flytte fra Trondheim og andre steder for å slå seg ned her, med barn, gir en veldig god følelse.

Samtidig har han planer om flere hus også, mer for eldre. Kanskje for besteforeldrene, smiler han.Olaf Reppe Uttian Utsikt over havet, mot inntian, Sistranda og inn over Frøya. Kan det bli bedre, smiler Olaf Reppe.
Annonser
Annonser