Frøya nyheter

20.07.2019 °C m/s
Annonser
Irene Thorsø Lars Erik Hammerdal Aktiv Eiendomsmegling Hemne

Nytt meglerfirma i stor vekst

Aktiv Eiendomsmegling har startet eget firma og fått inn ny eiendomsmegler. Daglig leder Irene Thorsø er glad for å få med Lars Erik Hammerdal på laget.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Den store veksten i øyregionen gjør at vi så at det var rom for flere meglere, smiler Irene Thorsø, daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling Hitra og Frøya.

Nå har firmaet gjort store endringer. Før jul tilhørte de Orkdal Sparebank. De var et franchise-firma med en lokal filial i øyregionen. Nå eier Hemne sparebank 100 prosent av virksomheten, og de har startet et eget firma; Kystregionen Eiendomsmegling AS. 

Det nye firmaet ligger fortsatt under Aktiv Eiendomsmegling-kjeden, men har utvidet nedslagsfeltet sitt til alle områder der Hemne Sparebank holder til. 

- Det er et stort område vi skal dekke. Derfor trenger vi flere meglere. Vi ser for oss å få på plass ett par til, sier Thorsø. Jobber som advokat og megler

Allerede har Irene fått med seg en ny megler på laget. Lars Erik Hammerdal er allerede kjent for en del frøyværinger som advokatfullmektig ved Momentum Advokat på Sistranda.

- Jeg kommer til å fortsette å jobbe som advokat i tillegg til eiendomsmegler. Jeg vil veksle mellom stillingene, sier Lars Erik Hammerdal.

- Jeg har meglererfaring fra Eiendomsmegler 1 og har jobbet med eiendomsrett og megling gjennom jobben min som advokat, sier han. 

Selv om han er oppvokst i Trondheim er han godt kjent på Frøya. Foreldrene hans kommer fra Frøya, og han har tilbragt mye tid her.

- Jeg er godt kjent på Frøya og gleder meg til å bli enda bedre kjent med frøyværingene, sier han. Spennende kommune

Hammerdal er inne i innkjøringsfasen i jobben og ser allerede at han har mye å se frem til.

- Det er en veldig spennende kommune å jobbe som megler i. Det skjer mye og bygges mye. Det er veldig mye bevegelse her ute, særlig med tanke på folketallet, sier Hammerdal. 

- Du har hele spekteret fra eneboliger, fritidsboliger til leilighetskompleks. Det er variert og utfordrende. Det liker jeg, sier han. 

- Vi er veldig glad for å ha med oss Lars Erik på laget. Vi håper å få på plass 1-2 ansatte til på sikt. Vi trenger flere meglere på det store nedslagsfelet vårt, sier Thorsø. 


Annonser
Annonser