Frøya nyheter

01.06.2020 °C m/s
Annonser
Restaurant Og Matfag Guri Kunna Vgs  Tv Aksjonen Lakselunsj Laks 2

–Nyt en meningsfull lakselunsj

Du kan nyte en helt spesiell lakselunsj med ekstra god samvittighet, når Frøya samler inn penger til årets TV-aksjon med et tradisjonsrikt arrangement.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Årets TV-aksjon går av stabelen søndag 20. oktober. Før bøssebæringen vil det være flere arrangementer på Frøya.

Loddsalget på Eldres dag var det første, tirsdag denne uken begynte formannskapspolitikerne sin ringerunde til næringslivet, og i neste uke arrangeres den tradisjonsrike lunsjen til inntekt for TV-aksjonen.

- Tirsdag 15.oktober serverer vi ovnsbakt laks med potet og hjemmelaget rømmesalat på Blått kompetansesenter og Frivilligsentralen, sier Pål Terje Bekken, leder i aksjonskomiteen på Frøya.

Inntektene fra lakselunsjen går til TV-aksjonen 2019.


LES OGS: Generøse eldre ga god start på TV-aksjonen


Lakselunsj for en god sak

TV-aksjonen 2019 går til CAREs arbeid for å skape et bedre liv for kvinner i noen av verdens mest sårbare områder. TV-aksjonen skal gi kvinner mulighet til å tjene sine egne penger, bestemme over egen kropp og få sin stemme hørt.

TV-aksjonsmidlene går til CAREs arbeid i ni land: Niger, Mali, Den demokratiske republikken Kongo, Burundi, Rwanda, Myanmar, Afghanistan, Jordan og Palestina.

- Det er bare å møte opp mellom klokken 11:30 og 13:00 på Blått kompetansesenter eller Frivilligsentralen, så får man servert god mat som gir ekstra god samvittighet, sier Bekken.

Laksen er sponset av Salmar og elever ved Restaurant- og matfag ved Guri Kunna videregående skole vil tilberede maten og ha ansvar for serveringen.Annonser
Annonser