Frøya nyheter

28.01.2020 °C m/s
Annonser
Playpulse Trening Spinning Spill 2

Ny og bedre Playpulse åpner for alle

Konseptet med videospill og spinningsykler fortsetter i Frøyahallen. Nå åpner Playpulse for fritt bruk og flere nye spill.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Vi er så glade for at vi har fått støtte fra Innovasjon Norge slik at vi kan fortsette med Playpulse på Frøya, sier Elina Willert, daglig leder Playpulse AS.

- Nå skal syklene stå i Frøyahallen i ett år til. Nå er det åpnet for fri bruk så lenge hallen er åpen. Alle skal få prøve treningskonseptet, smiler hun. Det har kommet et nytt spill

Playpulse er høyintensisetstrening forkledd som videospill; Du må sykle på spinningsykkelen for å bevege deg i spillet. Målet er at det skal være effektiv og morsom trening som treffer mange.

I første fase av pilotprosjektet var det Guri Kunna-elever som var forsøkskaniner i et samarbeid mellom NTNU, St. Olavs hospital, Guri Kunna videregående skole og Frøya kommune.

Nå er det åpent for fri bruk:

- Det blir veldig spennende å se hvor mange som vil tilbringe tid på syklene våre fremover, sier Willert.

- Det har allerede blitt spilt 630 runder i Playpulse-rommet siden nylanseringen den siste uken i mai. Det lover godt, sier hun.

Playpulse-konseptet er stadig i utvikling. Det vil merkes godt for brukerne på Frøya:

- Vi har fått inn et nytt spill, og enda ett er på vei; så det er bare å glede seg. Både sykler og spill er oppgradert, så det skal være mye mer robust og enkelt å bruke, sier Willert. 
Annonser
Annonser