Frøya nyheter

27.09.2020 °C m/s
Annonser
Frøya Ap Jan Otto Fredagsvik Berit Flåmo Trond Giske Nils Jørgen Karlsen Jan Otto Fredagsvik, Berit Flåmo, Trond Giske og Nils Jørgen Karlsen ser lyst på Frøya Aps fremtid.

Ny leder i Frøya Arbeiderparti

Frøya Arbeiderparti feiret 90 år i helgen. Samtidig tok de valget om hvem som skal lede partiet i tiden fremover.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Pressemelding og Lena Jørgensen:

Nils Jørgen Karlsen er ny leder i Frøya Arbeiderparti. Det ble enstemmig valgt på Frøya Arbeiderpartis årsmøte på Hotell Frøya på lørdag.

Kirsten Dragsnes fortsetter som nestleder etter en periode der hun har fungert som leder. Det opplyser Frøya Ap i en pressemelding.


Billy, Berit og Celine inn i styret

Valgene gikk greit unna, og valgkomiteen kunne berette om en svært hyggelig jobb der interessen for å delta i partiarbeidet var stor.

Heidi Taraldsen og Henry Furberg takket nei til gjenvalg etter mange års innsats og ble behørig takket av med gode ord og blomster.

Nye i styret ble Billy Fredagsvik, Berit Flåmo og Celine W. Baardsen. Sistnevnte er nyvalgt leder i AUF.


Artikkelen fortsetter under bildene:


Giske talte på årsmøtet

Tidligere ordfører Berit Flåmo holdt et interessant innlegg om den politiske situasjonen med Frøya Arbeiderparti i opposisjon, mens stortingsrepresentant Trond Giske hilste til årsmøtet med mange spennende innfallsvinkler om politisk arbeid og evnen til å lytte til velgernes ønsker og behov.

Under innkomne forslag ble det lagt fram forslag til uttalelse vedrørende spørsmålet om grunnrentebeskatning av havbruk.

Berit Flåmo redegjorde for forslaget, bakgrunn for det og den store betydningen dette har for Frøya og andre kystkommuner.


Reppe er like gammel som partiet

Oppmøtet på årsmøtet var godt. Det var en god blanding av unge og gamle medlemmer. De var også samlet for å feire Frøya Aps 90-årsjubileum.

Etter at årsmøtet var ferdig, samlet alle seg til jubileumsmiddag i Skybaren. Partiet ble stiftet i 1930, og det ble en svært hyggelig 90-årsfeiring.

Eldste deltaker under middagen var Guttorm Reppe - som er like gammel som partiet og "still going strong".

Det ble servert nydelig laks, og taffelet ble ledet av Jan Otto Fredagsvik. Dermed var det duket for mange spennende historier fra det politiske livet på Frøya.


Lisbeth og Ketil Iversen ble hedret

Tidligere partiveteraner som Martin G. Dahlø og Oskar Steinvik ble hyppig nevnt, og morsomme episoder fra kommunestyret helt fra tidlig 70-tall ble fortalt og vakte smil og latter.

Store og viktige saker som vannverkutbyggingen, fastlandsforbindelsen, videregående skole og kultur/idrett ble også viet oppmerksomhet.

Underveis i middagen ble det også delt ut hedersnåler til Lisbeth og Ketil Iversen for langt medlemsskap.

Og så ble det sang. Kjente og kjære arbeidersanger vekker alltid begeistring hos medlemmene.

Middagen ble avsluttet av nyvalgt leder Nils Jørgen Karlsen, som takket for maten og ikke minst for tilliten. Han så frem til spennende arbeid!



Annonser
Annonser