°C
Annonser
Norwegian Dream Film 2 Spillefilmen «Norwegian dream» spilles inn på steder som Frøya, Orkanger og Trondheim. FOTO: SPÆTT FILM

«Norwegian dream» spilles inn på Frøya

Filmøya Frøya har nye filmcrew på besøk. Nok en spillefilm vil få scener fra Frøya.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

En ny spillefilm filmes i Trøndelag, og deler av opptakene til filmen blir gjort på Frøya. Innspillingen av scenene på både Frøya og Hitra ble gjort i helgen. Det opplyser Spætt Film AS.

Dermed vil nok en spillefilm få scener fra den vakre trøndelagskysten.Frøya i to kinofilmer

Filmøya Frøya var et uttrykk som oppsto i forbindelse med innspillingen av "Alle hater Johan" på Titran. Det var en stor filmproduksjon som brukte mye tid på Frøya.

Resultatet skal vi få se på kino i hele Norge våren 2022.

Nå har et nytt filmcrew også funnet veien til Frøya. Denne gangen er det trondheimsfirmaet Spætt Film AS som har valgt Frøya som en av lokalitetene.

Opptakene foregår i all hovedsak i Trondheim, på Frøya og i Orkanger.

Resultatet kommer på kino høsten 2022.


FOTO: Spætt film

Kjærlighet på fabrikken

Spillefilmen er kalt «Norwegian dream», og er et klassisk kjærlighetsdrama, med mange komplikasjoner underveis, sett i vakre trønderske omgivelser.

Slik beskriver Justyna Bilik i Spætt Film AS handlingen i filmen:

Filmen handler om Robert (19) (Hubert Milkowski) som flytter fra landet i Polen, for å jobbe på en fiskeforedlingsfabrikk på norgeskysten.

Der forelsker han seg i Ivar (19) (Karl Bekele Steinland) som er åpent homofil. Robert skjuler imidlertid sin legning.

Når Ivar hjelper de polske arbeidsinnvandrerne med å starte en streik for bedre arbeidsforhold på fabrikken, må Robert velge mellom penger eller kjærlighet.Annonser
Annonser