Frøya nyheter

01.06.2020 °C m/s
Annonser
Rakel Berge Stjerneklinikken Under Oppussing

Nærmer seg åpning av Stjerneklinikken

Åpningsdatoen til den nye Stjerneklinikken på Sistranda er klar. Frøya.no ble med fotterapeut Rakel Berge inn i lokalene der oppussingen er i full gang.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Nå gleder jeg meg veldig til å komme inn på Stjernesenteret, sier Rakel Berge, autorisert fotterapeut.

Frøya.no møter henne i de gamle lokalene til Go'biten på Stjernesenteret. Her er forvandlingen fra butikk til velvære-avdeling i full gang. Stjerneklinikken skal åpne om noen uker.

- Onsdag 27. november skal alt være klart. Da serverer vi kaffe, kaker og har gode åpningstilbud, smiler Berge.


Avslappende atmosfære

Etter fem år med Rakels fotklinikk på Hotell Frøya, har hun vokst ut av lokalene. Nå tar hun med seg bedriften til Stjernesenteret, og starter et nytt samarbeid med Elisabeth Nordtvedt, Lina Johansen (Lina's velvære) og Eirin Maasø Bratlie (NeglDragen).

De skal tilby fotterapi, massasje, manikyr, voksing, vippeekstensjon og negledesign.

- Det blir deilig å være i lokaler med mye folk og mye dagslys. Det ser vi frem til. Vi skal selvsagt ta vare på den avslappende atmosfæren, selv om vi flytter til et mer hektisk miljø på Stjernesenteret, sier Berge.

- Vi blir lettere tilgjengelig for folket og samler alle tilbudene på én plass. Det tror vi blir en stor fordel, sier hun.
Artikkelen fortsetter under bildet:

Rakel Berge Elisabeth Nordtvedt Lina Dirziute Johansen Stjerneklinikken Rakel Berge, Elisabeth Nordtvedt og Lina Johansen er tre av fire kvinner bak den nye Stjerneklinikken. Eirin Maasø Bratlie skal også være med på samarbeidet.


Svart, hvitt og gull

Berge viser stolt frem de nye lokalene på Stjernesenteret. De har fått mye ut av arealet. De får plass til fem behandlingsrom og resepsjon.

- Det blir utrolig flott når det blir ferdig. Alt skal farges i svart, hvitt og gull. Interiørarkitekt Åshild Landevaag i Landevaag interiørdesign utarbeider planløsningen,all innredning og interiør i lokalene. På den måten kan jeg slappe av, og konsentrere meg om klinikken, forteller Rakel, som ikke har tatt pause fra fotklinikken under oppussingen.

- Vi har ikke tid til å stoppe opp, sier hun og smiler.

- Nå ser vi bare frem til å begynne i den nye Stjerneklinikken. Det kommer til å bli en helt ny verden, sier Berge.


Annonser
Annonser