Frøya nyheter

27.05.2020 °C m/s
Annonser
Frida Elise Hagen Jpg

Mine beste plater: Frida Elise Hagen

Frida Elise Hagen synger som en engel og er musikkelsker av rang. Nå deler hun sine musikkanbefalinger i spalten "Mine tre beste plater".

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Frøya har mange musikkinteresserte innbyggere. Derfor starter vi denne helga en ny serie i lokalavisa.

Vi har kalt den "Mine tre beste plater". Men det handler ikke om plater utgitt av intervjuobjektet.

Nei vi spør, hva er din favorittmusikk og dine favorittartister, og ikke minst: velg de tre platene/albumene du mener er de beste som er laget i følge din smak.- Vanskelig å velge bare tre

I dag er det Frida Elise Hagen som skal by på sine favoritter:

- Som musikkelsker er det vanskelig å velge bare tre. Men her er det noen ganske solide anbefalinger fra meg, sier Frida.Her kommer tre av Fridas beste plater/favoritter:

1. Beth Hart «Leave the light on»

Jeg skjønner ikke at Beth Hart ikke er mer kjent enn det hun her, så har du ikke hørt om henne og har lyst på en unik rå stemme dundre over høyttalerne; da setter du på Leave the Light on. Det er et av hennes eldste album, fylt av blues rock, jazz fusion og soul.

Drømmen er å stå på en scene å synge duett med denne råe dama! Fra jeg var liten gikk dette albumet på repeat i bilen til pappa når vi kjørte opp å ned fra hytten, så albumet kan jeg på rams!2. Queen - «The Platinum collection»

Her jukser jeg litt, men det er fordi at jeg rett og slett ikke klarer å velge et album av Queen, som er favorittbandet mitt. The Platinum Collection byr på Greatest Hits 1,2 og 3! Så man har absolutt alle favorittsangene!

Vennene mine vet at hvis det kommer på en Queen-låt i en setting (kanskje og spesielt på sent på kvelden) klarer jeg nesten ikke å dy med å stå på bordet å synge å kjøre en frekk luftgitar/lufttrommer. Hehe.
3. Hamilton - «An american musical»

Her kommer musikalelskeren ut av meg, og da Hamilton kom og tok verden med storm, inkludert meg, klarte jeg nesten ikke å slutte å høre på albumet.

Det inneholder kjappe, smarte og ekstremt bra tekster og fengende rytmer og melodier.

Her får du til og med litt historie underveis i albumet/musikalen og ja dette albumet «gives me life»


Annonser
Annonser