Frøya nyheter

20.10.2018 °C m/s
Annonser
Mia Berge J16 Frøya Håndball Regionserien

Mia skal på regional landslagssamling

Mia Tobiassen Berge har over lang tid bevist at hun er en av regionens beste bakspillere, og nå har hun blitt belønnet med sin første innkalling til en regional landslagssamling.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Håndball, J18, Orkanger - Frøya: 16-16


Frøyas unge 18-årslag fortsetter å spille på høyde med de eldre motstanderne. På tirsdag tok de med seg ett poeng hjem fra Orklahallen, etter en tøff kamp mot Orkanger. 

Der ble Mia Tobiassen Berge tatt ut av spillet med frimerke i andre omgang. Grunnen er fordi hun blir en større og større trussel for mostanderne.

- Mia Tobiassen Berge har over lang tid bevist at hun er en av regionens beste bakspillere, sier trener Øystein Claussen.

- Nå har hun også blitt belønnet med sin første innkalling til Regional landslagssamling, sier han. Godt forsvar fra begge lag

Det var Frøya som kom best i gang i kampen mot Orkanger tirsdag kveld, og gjestene ledet på det meste 7-3 i Orklahallen. Etter hvert jevnet kampen seg ut, men hele tiden med Frøya i førersetet.

I andre omgang satte altså Orkanger frimerke på Mia Tobiassen Berge. 

- Til tross for mye rom klarte ikke Frøyas fotrappe spillere å benytte seg av fem-mot-fem-spillet i angrep, sier trener Claussen.

- I forsvar spilte jentene derimot en meget god kamp. Begge lagene haddde i tillegg gode målvakter så det ble en målfattig andreomgang, sier han.

Kampen endte med poengdeling og resultatet 16-16.Er på høyde med motstanderne

Frøyas 18-årslag består av 15-,16- og 17-åringer, og de spiller i en tøff serie i 18-årsklassen. Det er en utfordring de liker å ta:

- Jentene har vist at de er helt på høyde med de fleste av lagene i store perioder, men de gjør fortsatt for mange enkle feil, sier Claussen.

På lørdag spiller de sin andre hjemmekamp når Tiller besøker Frøyahallen.


Annonser
Annonser