Frøya nyheter

20.07.2019 °C m/s
Annonser
Melvin Jensen Hestehov

Melvin har allerede funnet vårtegn

Selv om sola snudde i desember og vi går mot lysere tider, er det ennå mye igjen av vinteren. Melvin Jensen (5) har imidlertid allerede funnet et sikkert vårtegn.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Er det mulig? Det tenkte de ansatte i Rabben barnehage da de så hva Melvin Jensen hadde funnet på uteområdet. Hestehoven, et av våre vanligste vårtegn, har allerede dukket opp på Frøya. Det er et resultat av en mild vinter så langt.


Tidlig vår på Frøya

Hestehoven er blant de første vårblomstene som vanligvis blomstrer fra mars til mai. På Frøya har den imidlertid kommet tidligere i år.

Våren er ikke offisielt i gang før 1.mars, men meteorologisk sett regnes våren for en periode med gjennomsnittstemperatur på 0-10 grader. Det er temperaturer vi kjenner igjen på Frøya.

Mange frøyværinger gleder seg nok til vår og lysere tider, men først må vi nyte den kalde, fine tiden. Skal vi tro meteorologene kan det bli kaldere allerede i neste uke. 

Send oss gjerne bilder; enten du finner flere vårtegn eller nyter vinteren på Frøya. Send bilder til redaksjonen@www.froya.no.Annonser
Annonser