Frøya nyheter

12.07.2020 °C m/s
Annonser
Sniktitt På Maxtrim Bilde Her ser du et bilde av hvordan fasaden til tilbygget på Maxtrim vil se ut når det blir ferdig.

Maxtrim skal bli større og få squashhaller

Squashhaller, større frivektsavdeling, bedre garderober og ny spinningsal er blant planene, når Maxtrim skal utvide treningssenteret på Sistranda.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Treningssenteret Maxtrim skal utvides. Det bekrefter daglig leder i Maxtrim, Sofie Rabben, til Frøya.no.

- Treningstrendene forandrer seg og vi ønsker å oppgradere senteret for å bli med på utviklingen i treningsbransjen, sier Rabben.

- Vi ønsker å jobbe mot å skape et helhetlig tilbud for kropp og sjel på Maxtrim, sier hun.


- Et tilbud for folk i alle aldre

Alle godkjenninger for utvidelsen er nå i orden. Dermed er alt klart for oppgraderingen som skal gjennomføres i vinter.

- Vi utvider både utstyrsparken og frivektsavdelingen og legger til rette for et mer variert tilbud. Vi har medlemmer i alle aldre og ønsker å ha noe å tilby alle sammen, forteller Sofie.

Det nye tilbudet skal blant annet inkludere squashhaller.

- Vi bygger to squashhaller. Squash er en racket sport som er lett å lære, lett å like og som er både sosial og gir bra treningsutbytte, sier hun.

- Inngangen til senteret blir flyttet mot nord og squash-hallen bygges der inngangen er i dag, forklare hun.


Tror på rask fremdrift

Planen er at første byggetrinn, squashhallene, vil være ferdig i første del av januar. Ferdigsstillelse av trinn to avhenger av om det blir stabilt vær i vinter.

- Vi gleder oss til å fylle nye Maxtrim med masse treningsglede, smiler Sofie.

- En så omfattende utbygging vil vil selvfølgelig merkes, men både vi og entreprenøren skal prøve å gjøre den så smidig som mulig for medlemmer og de som går til fysioterapi, sier hun.

- Maxtrim har også flotte lokaler i Frøya Storhall som kan benyttes, og som ikke blir berørt av denne byggeprossessen, påpeker hun.


Annonser
Annonser