°C
Annonser
Anna Johannesson Bruke

Mange vil ha billetter til Bonnie Tyler

Billettsalget til Frøyafestivalen er i full gang, og begynner sin vane tro å skyte fart når festivalen nærmer seg. Anna Johannesson hos Bruke er klar for storsalg i dagene fram mot festivalstart og forteller om stor interesse for Bonnie Tyler

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserI år er det Bruke' på torget på Sistranda som står for det lokale salget av billetter og pass til Frøyafestivalen.

Med en og en halv uke igjen til festivalstart, og godværet veltende inn over Frøya, har billettsalget begynt å ta seg opp.

Både hos Ticketmaster og hos Anna Johannesson på Bruke.

-Vi har hatt et jevnt sig, men det store stormen har ennå ikke kommet, smiler Anna som selv gleder seg mest til å oppleve Bonnie Tyler.

-Vi selger flest festivalpass. Folk vil ha med seg begge kveldene, smiler hun.
Legg av billett til meg


-Vi hadde en telefon fra Holmestrand fra en familie som alle skulle dra til Frøya for å være med på festivalen. Men et dødsfall hadde ført til forandringer.

-Men hun som ringte ville uansett opp og på festivalen, og ba oss legge av billett. Så den ligger her og v enter, ler Anna Johannesson.

Festivalsjef Hallbjørn Stenhaug forteller at billettsalget går jevnt og godt også hos Ticketmaster.

-Det er solgt en god del flere på forhånd i år enn tidligere, sier Stenhaug som forteller at det er solgt desidert flest billetter til fredagen, men at det også går en god del festivalpass.

-Lørdag begynner vi å rigge opp festivalområdet på Siholmen, og neste uke går det slag i slag,sier festvalsjefen som tror årets festival kommer til å bli en av de aller beste.


Annonser
Annonser