Frøya nyheter

20.02.2019 °C m/s
Annonser
Morsdag 2018 1

- Mamma, du er gull verdt

Bente Kristiansen blir hedret av sin datter Gunn Marie Bakken og resten av søskenflokken på morsdagen. Sjekk ut lesernes hilsninger til noen av Frøyas fantastiske mødre.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Gratulerer med dagen, alle mødre! Det er morsdag; dagen da alle mødre får litt ekstra oppmerksomhet.

Mange serverer kanskje frokost på senga til mor i huset i dag, eller kanskje familien spiser en ekstra hyggelig middag sammen. Noen barn lager kanskje et hjemmelaget kort til mor, mens andre har kjøpt en liten gave.

Uansett hvordan man markerer morsdagen, så vil Frøya.no være med på å spre kjærligheten! Så her kommer noen hilsninger fra våre lesere.


Gunn Marie Bakken sender følgende hilsen til sin mamma Bente Kristiansen (bildet øverst). Den er sendt på vegne av hele søsknenflokken; Silje Beate, Betina og Nikolai:

Gratulerer med dagen kjære mamma! Du e GULL verdt <3
Artikkelen fortsetter under bildet: 


Lena Annie Østheim har sendt inn bildene over med følgende gratulasjon:

Vi vil gratulere vår fantastiske mor Ann-Kristin Østheim og vår gode bestemor Johanne Avløs med morsdagen.

Vi håper dere får en flott dag med oss. Glad i dere <3

Artikkelen fortsetter under bildet: 

Morsdag 2018 1Den neste morsdagshilsenen går til Ruth Augustsen fra Sula. Det er datteren Marit Johanne Augustsen som har sendt inn denne søte meldingen på morsdagen: 

Gratulerer med morsdagen, Mamma. Vi er så glade i deg, og setter utrolig stor pris på alt du gjør for oss! Du er verdens beste mamma, bæsta og svigermor.  
UNDER KAN DU SE FLERE HILSENER: 

Elly Morsdag Gratulerer med morsdagen verdens beste mamma, mormor, bestemor og oldemor Elly. Ønske dæ ein superfin dag. Klæm fra heile jængen, skriver Jeanette Olsem Torill Morsdag Gratulerer med morsdagen verdens beste mamma og støttespiller. Vi beundre dæ for det pågangsmotet du har hadd det siste året, vi håpe no at den kampen du har gått igjennom e over og at vi kan begynn å sjå framover. Vi e så glad i dæ, mamma, mormor og svigermor☺️ Ønske å og gratuler Ingvild og Ann Marielle med sin første morsdag, dåkker gjør en fantastisk jobb. Det skriver Åse Johansen til mor Torill. Hammervold Morsdag Min førstedame! En eneste opphavskvinne og matriark , En kilde til inspirasjon og mitt forbilde. For hvordan det skal gjøres gjennom handling ikke ord. Jeg har plukket noen halmstrå gjennom årene. Det er bare en som har plastret sårene. Gjør alt for hun gjorde alt for oss. Hun er alltid nær det føles i magen og i hjertet. En hyllest til hun som sier hvordan og hvorfor uten å si det. På en imaginær digital tegning hvor hjertene er ord kommer herved en hilsen til verdens beste mor❣ Det skriver Linn Jonsdatter Hammervold til mamma Turid.


NB! Du kan ennå sende inn din morsdagshilsen til Frøya.no. Send mail til redaksjonen@www.froya.no. Merk mailen med "Morsdag". 

Annonser
Annonser