Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Lunch med Kronprinsessen

De var ikke lite stolte, de fire Frøyaguttene fra Kjør for livet, som i dag fikk ha Kronprinsesse Mette Marit helt alene i tre kvarter

Av:
Annonser


 Torsdag 07.06.2012     15.45     Av Redaksjonen Frøya.noDe fikk en opplevelse for livet i dag, guttene fra Kjør for livet-klubben fra Frøya. På besøk på organisasjonens hovedkvarter Børseth gård i Melhus var også Kjør for livets beskytter Kronprinsesse Mette Marit. Fem klubber var invitert til Melhus i dag, og en av dem var den nystartede klubben fra Frøya. Fire gutter var med leder Geir Bogø på tur, og da det var lunch fikk de til sin store overraskelse Kronprinsessen til bords. En kjempeopplevelse for guttene, ler Bogø som forteller at Frøyværingene fikk den kommende dronningen helt for seg selv i tre kvarter. Mette Marit skulle egentlig sitte for seg selv ved enden av bordet, men det ville hun ikke, forteller Bogø. Hun insisterte på å sitte mellom guttene, og ingen av dem protesterte, ler han. Men en av medlemmene fikk ikke møte den kongelige siden han ble igjen hjemme på Frøya på grunn av eksamen.

Et bilde for minneboka. Kronprinsessen og Frøyamekkerne. Tre kvarter med Mette MaritKronprinsparet ønsker å bli enda bedre kjent med Kjør for livet-prosjektet, derfor kom Kronprinsessen til Melhus i dag. Her fikk hun møte gutter fra de nystartede klubbene på Frøya, Skaun, Orkdal og Midtre Gauldal, samt Melhus. Men ingen fikk så mye tid med Kronprinsessen som guttene fra Frøya. Og beskjedne var de heller ikke, forteller Geir Bogø. Nei, praten gikk rundt bordet i samfulle 45 minutter, smiler han. Og etterpå kjørte Mette Marit cross cart på banen så søla skvatt. Fantastisk folkelig jente, så dette ble virkelig et minne for livet for oss alle, sier Bogø. Og det er heller ikke umulig at Kronprinsparet kan besøke Frøya i framtiden, siden de pleier å besøke klubber, sier han.

Kronprinsessen prøvekjørte en cross cart også.


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser