Frøya nyheter

26.04.2019 °C m/s
Annonser
Titranspelet 2018 2

Leter etter nye Titran- skuespillere

I 2019 markerer Frøya kommune at det er 120 år siden Titranulykka. Nå leter de etter barn, ungdom og voksne som kan bidra til spelet.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Har du en skuespiller i magen? Nå har du mulighet til å få prøve deg på scenen, enten du drømmer om å spille teater eller å synge.  

I forbindelse med markeringen av at det er 120 år siden Titranulykka skjedde, skal Frøya kommune sette opp Titranspelet. Det skal spilles ute på Moldhaugen på Titran i juni 2019.

Nå inviterer kommunen alle interesserte aktører til et oppstartsmøte for den nye oppsetningen:

- Er du nysgjerrig på hva Titranspelet er? Kom å få mer informasjon i Storsalen i Frøya Kulturhus mandag 19.november klokken seks, sier Mona Skarsvåg i Frøya kommune.

- Vi håper at alle som er interessert i enten å spille teater eller å synge i teaterkoret tar turen.Trenger amatører og erfarne aktører

Spelet har blitt satt opp i ulike versjoner med ujevne mellomrom siden 1989. Sist gang i april 2018 i Frøya kulturhus. Når spelet settes opp i juni 2019 skal det spille ute på Moldhaugen på Titran. 

- I den forbindelse trenger vi mange aktører, både innen teater og sang. Vi trenger barn, ungdom og voksne. Vi håper både nye og erfarne teaterfolk i regionen ønsker å være med for å skape en flott forestilling på Titran i juni 2019, sier Skarsvåg. 

 

Annonser
Annonser