°C
Annonser
Slampoesi Martine Johansen

Lærer ungdom rap, stand-up og poesi

Forfatter og slampoet Martine Næss Johansen skal lære frøyværsk ungdom å skrive og fremføre egne tekster.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Tirsdag 28. november kommer forfatter og slampoet Martine Næss Johansen til Frøya bibliotek for å ha poesislam-workshop for ungdom. 

Denne samlingen er for alle fra 13 til 19 år som er interessert i å lære mer om rap, stand-up, rytmikk, teater og poesi. Her skal deltakerne få lære hvordan de kan skrive og fremføre egne tekster. 
Aktiv slampoet

Kvinnen som har workshopen, Martine Næss Johansen er styremedlem i SLAM!kollektivet i Oslo og en aktiv slampoet. Hun har skrivekurs for både barn, ungdom og voksne, og reiser rundt for å ha workshops innen slampoesi.

Martine debuterte i 2015 med "Hvite jenter kan ikke synge blues" (VB), en 12-takters beatroman satt til flere storbyer i Europa. 
- Det finnes ingen regler for slam

Deltakerne kan ta med eget tekstmateriale, men det er ikke nødvendig. I løpet av de to timene kurset varer så vil man jobbe med ulike metoder for hvordan man kan gjøre poesi levende på en scene, hvordan man kan skrive tekster som engasjerer, og hvordan man kan bruke rytme og rim.

- Det finnes ingen regler for slam. Men gjennom kurset får deltakerne redskaper til å skape sine egne stilarter og de inspireres til å skrive, sier Næss Johansen.


Annonser
Annonser