°C
Annonser
Sigurd-Vie-med-Dennis-og-Ruben

Kommunestyret hyller Sigurd

Sigurd Vies spesielle adventskalender har for lenge siden blitt en suksess. Nå blir kommunestyret med på hyllingen av tiåringens engasjement, og gir 10 000 kroner til årets innsamling.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Sigurd Vie (10) har blitt kåret til "Årets kroneruller" i kåringen av Norske Helter 2015, har vært på nasjonal tv flere ganger denne uken, og nå kaster kommunestyret seg med, og gir 10 000 til adventskalenderen hans.


- Hele familien gjør en kjempejobb

Det var Arbeiderpartiets Ann Kristin Kristoffersen som kom med forslaget under torsdagens kommunestyre, og det kom ingen innvendinger fra de fremmøtte.

- Jeg synes dette var en kjempeidé. Hele familien Vie gjør en kjempejobb med denne kalenderen, og alle frøyværinger har god grunn til å være stolt over Sigurd som ble kåret til en av årets norske helter. Denne uka har familien blitt kjendiser i hele Norge også, så nå er det på tide at vi hiver oss rundt og bidrar til det gode arbeidet, sier ordfører Berit Flåmo, og smiler litt ekstra mot SV-politiker Ola Vie, som er stolt far til Sigurd.

Beslutningen om å gi 10 000 kroner til prosjektet var enstemmig og førte til applaus i kommunestyret. Sigurds julekalenderinnsamling går i år til San folket, og før kommunestyrets bidrag er han oppe i 17.825 kroner. Målet for innsamlingen var 24 000 kroner, så nå må Sigurd igjen oppjustere målsettingen for kalenderen.Annonser
Annonser