Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Klare til å Ta Sjansen

Årets store vannfest på Frøya går av stabelen lørdag. Da skal Klubben grendalag ta imot hundrevis av skuelystne i Tungvågvatnet.

Av:
AnnonserLørdag klokka 14 braker det løs med årets villeste og våteste eventyr i Tungvågvatnet. Da er 2012 utgaven av Ta sjansen klar til sjøsetting. At det blir vilt er ganske sikkert, da hele 15 båter eller farkoster allerede har meldt sin ankomst lørdag, og mange har meldt seg på hinderløypa. Men den kan man jo melde seg på spontant når man ankommer vatnet. Alt er i rute, jodler grendalagsformann Aleksander Søreng i spissen for arrangørene. Utstyret har ankommet. Hinderløypa har vi testet ut i dag, vannballene er kommet og alt ligger tilrette for en fantastisk dag. Nå håper vi bare på godt vær, og det ryktes om meldt temperatur på hele 18-20 grader på lørdag. Det er bare å krysse fingrene for at værvarslet ikke forandrer seg, sier Søreng som håper på folkefest i vatnet.

Richard Gulbrandsen og Alksander Søreng konstaterer at alt er klart til Vannfesten. Ferdig før båltenningenVi vet at det skal være arrangementer rundt omkring i de forskjellige grendene St.Hans kvelden, men vi er ferdige med Ta sjansen i god tid før det er tid for båltenning, sier Søreng Og om mange mener ordføreren har vært litt ute på dypt vann i det siste, blir det ikke bedre lørdag. Berit er utfordret og kommer selvsagt for å ta utfordringen, sier Søreng. Men hva hun er utfordret i skal være en overraskelse både for henne og publikum, ler han. Jeg utfordret Nye Flatval grendalag med leder Eskil Wahl i spissen til å stille med båt via Frøya.no. Og det er skikkelig moro å se at de tok utfordringen på strak arm og stiller med båt, sier Aleksander.

Stig Tonny Johansen og kai Gjøran Skarshaug setter opp matteltet. Dugnads-arrangementSom vanlig har Klubben grendalag hatt mange dugnadskvelder foran dette årets ta sjansen også, men langt i fra så mye som i fjor. . Men det har vært noen som har holdt på hver kveld i mange mange dager nå. Vi håper at de som ikke var tar turen for å se på showet og det flotte badeanlegget vårt. Får vi til alt vi tenker og håper der nede vil det etter hvert bli utrolig flott. Vi griller laks og alskens grillmat, så ingen skal behøve å gå sultne mens de er her. Søreng oppfordrer alle foreldre til å pakke barnas badebag slik at de får være med på alle aktiviteter ved vannkanten denne dagen. Her er det noe for alle fra 4 år og oppover, men selv de yngre barna kan jo bade sammen med foreldrene sine. jeg har testet ut badetemperaturen i dag, og den er prima smiler grendalagsformannen som selv går i vannet lørdag.


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser