°C
Annonser
Rabben Marina Båtplass Eli Kristin Fredagsvik 1

Klar for å ta imot seilende festival- deltakere

I år er det ikke noe problem å komme sjøveien til Frøyafestivalen. Rabben Marina har plass til alle seilende som kommer, sier Eli Kristin Fredagsvik.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

Foto: Lena Jørgensen

Det er mange som kommer "utenbys" fra for å delta på Frøyafestivalen. Noen kommer med bil, andre har med campingvogner og mange liker å seile til Frøya for å gå på festival.

Å finne plass til båter har ikke alltid vært like enkelt, men i år kan Rabben Marina ta imot alle som trenger en båtplass.

- Vår nye store marina har masse plass, og hit er alle velkommen, sier Eli Kristin Fredagsvik som selv har vært en av ildsjelene på festivalen i alle år.

- Båter i alle størrelser finner vi plass til, og her kan båtfolket både dusje og stelle seg, samt spise og drikke, sier Fredagsvik.

 

Ingen konkurranse

Rabben Marina og Restaurant har ingen planer om å konkurrere med Frøyafestivalen i helga, og vil stenge tidlig både fredag og lørdag.

Fredagsvik er selv en av avdelingslederne på festivalen, og har gjort en stor jobb i alle år.

- Men vi skal selvsagt sørge for at våre båtgjester og andre skal få både frokost og mere til om de ønsker det, sier Fredagsvik.

Hun håper mange tar turen til Frøya og blir med på festen på Siholmen. Å komme med båt er i alle fall ikke noe problem.


Rabben Marina Båtplass Eli Kristin Fredagsvik 2 Problemet med liggeplasser for festivaldeltakerne er borte. I år tar Rabben imot alle.
Annonser
Annonser