Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser
Emely Nordvik Norah Ervik Sarah Ervik Linea Sollie Espnes

-Kjempekult at Trondheims-Ørn er her

Emely Nordvik, Norah Ervik, Sarah Ervik og Linea Sollie Espnes synes det er kjempestas at Trondheims-Ørn spiller på Frøya. Jentene fikk være maskoter da A-laget møtte Frøyas G16-lag

Av: - +47 482 98 768
Annonser

Det var offisiell åpning av Frøya Storhall på lørdag, og i den anledning kom Trondheims-Ørn for å spille mot de lokale lagene.

Emely Nordvik (9), Norah Ervik (9), Sarah Ervik (7) og Linea Sollie Espnes (8) er fire fotballglade jenter, og synes det er veldig stas at Trondheims-Ørn er på Frøya.


Fotball-proff og fotball-fan

- Vi følger med på kampene, og synes de er veldig flinke, sier Linea.

De synes det er morsomt å spille fotball, og håper de kan bli gode.

- Jeg har ganske lyst til å bli fotballproff, sier Emely.

- Og jeg har i hvert fall lyst til å bli fotball-fan, sier Sarah.

Trondheims-Ørn sitt u20-lag møtte Hitras damelag i hallen. Deretter skulle A-laget møte Frøyas g16. Søndag møter Frøya g16 Trondheims-Ørn u20, og A-laget skal spille mot Hitra damer. Det hele avsluttes med en treningskamp mellom Frøya FK og Hitra FK.


Stas å være maskot

- Etterpå skal vi få gå sammen med spillerne, sier Emely.

Jentene skal være maskoter for Trondheims-Ørn når A-laget møter Frøyas g16-lag. Og det er tydelig at det motiverer jentene å få møte kvinnelige fotballspillere.

- Jeg liker meg godt som spiss, og håper jeg en gang kan bli så flink som de på A-laget. I tillegg til fotball liker jeg hester, sier Emely.

- Det gjør jeg også. Også Norah er kjempeflink i mål, sier Linea.

- Det er det jeg liker best. Og jeg og Sarah holder på med turn i tillegg, sier Norah.

Trondheimsorn Froya G16 Da Trondheims-Ørn sitt A-lag møtte Frøya g16 var jentene maskot for damene, og guttene maskot for Frøya g16 .
Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser