Frøya nyheter

25.11.2020 °C m/s
Annonser
Kiwi Frøya, Hege Aaness Fredagsvik, Heidi Johanne Høgseth, Journn Steinvik Heidi Johanne Høgseth, daglig leder Hege Aaness Fredagsvik og Jorunn Steinvik er kjempe glade for påskjønnelsen de har fått av Norgesgruppen.

Kiwi Frøya jubler for stor påskjønnelse

Norgesgruppen kom denne uken med nyheten om at Kiwi Frøya får en såkalt kornabonus for å ha jobbet gjennom hele pandemien. - Det er utrolig stort og vi er veldig takknemlig, sier daglig leder Hege Aaness Fredagsvik.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad +47 480 90 059
Annonser


- Det første jeg tenkte var, har jeg virkelig lest riktig nå? Jeg hadde jo det, og ble kjempe glad og rørt over at vi får en slik fin påskjønnelse, smiler daglig leder for Kiwi Frøya, Hege Aaness Fredagsvik.

Dagligvaregiganten Norgesgruppen drysser penger til alle ansatte som har jobbet under koronapandemien.

Hele 150 millioner i koronabonus skal fordeles ut til butikkene, som et klapp for skuldra og takk for innsatsen.

Det vil si 10.000 kroner per ansatt som har jobbet fulltid under hele pandemien.

- Jeg ble veldig varm om hjertet, og jeg er veldig stolt av våre ansatte som har stått på slik i denne perioden. Det er fint at de får en slik fin påskjønnelse nå før jul også, smiler Aaness Fredgasvik.

Veldig takknemlig

Å jobbe i butikk er en av de mest utsatte stedene å jobbe under en pandemi.

Mens mange andre har hatt muligheten til å ha hjemmekontor, har de butikkansatte måttet dra på jobb uansett.

For alle må jo ha mat på bordet?

- Det er jo et samfunnskritisk yrke vi har. I denne perioden har vi vært ekstremt opptatt av renhold og smittevern her på Kiwi Frøya, sier Aaness Fredagsvik.

- Heldigvis har vi veldig mange flinke kunder som tar dette like på alvor som oss, det er vi veldig takknemlig for. Vi ønsker at de skal kunne få en trygg handel her, smiler hun.

Hege forteller at mange kanskje har fått et annet syn på butikkansatte etter at koronaviruset kom, og at man ikke lenger tar for gitt at det alltid er åpent.

- Jeg tror nok mange verdsetter butikkansatte på en annen måte enn før, sier Fredagsvik.

En trygg julehandel

Desember og julen nærmer seg med stormskritt og flere butikker har oppfordret til å starte julehandelen tidlig, det gjør også Kiwi Frøya.

- Nå nærmer det seg snart søndagsåpent, og da har man jo enda en dag å handle på, smiler Aaness Fredagsvik.

Hun oppfordrer til å starte tidligere i år og at kun en fra husstanden tar seg av selve julehandelen i år.

- Vi må begrense det litt i år, vi har kun lov til å ha et viss antall personer i butikken samtidig. Dessuten må vi alle være flinke og overholde en meteren, sier hun.

- Ellers vil jeg takke alle kundene våres for at de er så flinke med smittevern og jeg ønsker dem alle en trygg julehandel fremover, smiler Hege.


Annonser
Annonser