Frøya nyheter

21.01.2018 °C m/s
Annonser

Jøran snudde vinden for Frøya

Var det vinden som snudde i dag? Frøya har slitt med en lang tapsrekke, men i dag snudde lykken mot Kolstad. Hele fire mål puttet Frøya bak motstandernes keeper. To av dem skrudde Jøran Adolfsen i mål fra cornermerket.

Av:
AnnonserFrøya FK - Kolstad I.L   4-2


Jøran Adolfsen ble dagens mann etter å ha skrudd to coenere rett i mål da et tent hjemmelag tok en fortjent og etterlegntet seier mot Kolstad på Nabeita. Med full pott har Frøya FK igjen fått heng på lagene foran seg på tabellen og gitt både seg selv og publikum trua tilbake. Hjemmelaget åpnet forrrykende med to store målsjanser, men ballen mål ble det ikke. Istedet tok Kolstad føringen. At hjemmelaget i kraftig motvind kvitterte umiddelbart ved Magnus Helgesen var viktig, men hjemmelaget kom allikevel under til pause da gjestene økte til 2-1. På tross av dette gjennomførte Frøya en meget god omgang i den sterke vinden. Etter pause, med krftig vind i ryggen viste hjemmelaget en glød og moral vi ikke har sett før i sesongen. Dette var en kamp de ville vinne.

Ikke rart det vanket klemmer på Jøran i dag. Jøran dagens mann


På tross av at dette først og fremst var en lagseier var det Jøran Adolfsen som ble dagens mann. Utligningen kom da Adolfsen skrudde ballen rett i mål bak en forfjamset målmann i den sterke vinden. Som om ikke dette var nok gjentor Jøran Adolfsen bragden og skrudde nok en corner rett i nota, denne gang var målmannen bedre forberedt men kunne ikke hindre at hjemmelaget tok føringen 3-2. Guttene la seg ikke bakpå for å trygge kjerkomne poeng men fortsatte å angripe. Det ble produsert masse sjanser mot et stadig mer usikkert Kolstad og innsatsen ble kronet med et fantastisk langskudd fra lagkaptein Jan Are Klaussen som fastsatte resultatet til 4-2.

Dette har ikke vært noe vanlig syn på Frøya i det siste. Vind og jubel


Det ble en vanskelig kamp på grunn av vinden og for lagene ble det nesten to kamper i en. Med og motvinden sørget for dette. Det som var spesiellt morsomt i dag var å se den viljen hjemmelaget la for dagen. Dette var en kamp de ville vinne og de spillte i hundre til dommeren blåste. For første gang på hjemmebane i år gjennomførte Frøya to gode omganger og dermed ble det en lang busstur hjem for Kolstad I.L. Vi krysser fingrene for at denne kampen var et vendepungt for Frøya FK sånn at plassen i divisjonen sikres også til neste år.


Annonser
blog comments powered by Disqus
Annonser