Frøya nyheter

19.10.2019 °C m/s
Annonser
Lena Fillingsnes Josefine Lundbäck Valborg Bekken Hotell Frøya

Josefine fant mulighetenes hotell på Frøya

Josefine Lundbäck (i midten) kom til Frøya for å hjelpe til under julebordssesongen for to år siden. Nå tar hun over stillingen som restaurantsjef, og blir en del av lederteamet på Hotell Frøya.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Jeg skulle bare hjelpe til litt i julebordssesongen for to år siden. Jeg kjente en av de som jobbet på Hotell Frøya, og han ba meg om å komme til Frøya i noen måneder, sier Josefine Lundbäck (24).

Siden da så har svensken fra Grums blitt boende på Frøya. 

- Jeg hadde planer om å flytte til Oslo, men slik ble det ikke. I oktober har jeg bodd her i to år, smiler hun. Gleder seg til nye utfordringer

Josefine har jobbet som servitør og bartender siden hun kom, og stortrives med det. Nå får hun nye utfordringer som restaurantsjef på Hotell Frøya. 

- Det blir veldig gøy, spennende og svært utfordrende. Det kommer til å ta tid å sette seg inn i alt, men jeg gleder meg, sier Lundbäck.

- Heldigvis så har jeg en god lærer i Lena (Fillingsnes Antonsen journ.anm.), smiler hun.

Svensken angrer ikke på at hun valgte å bli værende på Hotell Frøya:

- Frøya er en bra plass å være. Det finnes muligheter for alle til å vokse videre her, sier Josefine.- Vi skal bli Midt-Norges beste hotell

Josefine tar over jobben til Lena Fillingsnes Antonsen, som også har blitt forfremmet.  Lena har vært restaurantsjef siden 2011, og nå får hun enda mer ansvar som hotellets nye Food & Beverage Manager. 

Det innebærer blant annet ansvar for de store arrangementene, mer fokus på salg, kunder og vertskap. 

Dette er en helt ny stilling som er opprettet for at hotellet skal fortsette veksten, særlig nå som skybaren åpner i vinter. 

Lena ser frem til å ta på seg nye oppgaver:

- Det blir spennende med nye ufordringer. Vi skal bli Midt-Norges beste hotell. Det er det vi jobber mot. Så vi må jobbe som et team for å komme dit, sier Fillingsnes Antonsen. Godt miljø på hotellet

Lena er veldig glad for at Josefine fortsetter å være en del av teamet, og mener at godt samarbeid er nøkkelen til å få hotellet til å fortsette den gode utviklingen som det har hatt de siste årene. 

- Alle jobber mot et felles mål. Det er viktig. Og så får vi frihet under ansvar. Vi får mulighet til å utvikle oss og bidra til hotellets utvikling, sier Fillingsnes Antonsen.

- Vi er en veldig bra gjeng som jobber her. Det er godt miljø på hotellet. I tillegg så har vi veldig mange trivelige gjester, sier Lundbäck.

- Det er en av de viktigste grunnene til at jeg blir her også. Jeg trives godt på jobb, smiler hun. NB! På bildet øverst ser du Lena Fillingsnes Antonsen, Josefine Lundbäck og Valborg Bekken.

Annonser
Annonser