°C
Annonser
Johnny-Logan

Johnny Logan ville tilbake til Frøya

Den irske artisten Johnny Logan kommer tilbake til Frøyafestivalen i august. Dette blir den irske artistens tredje opptreden her ute.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser

Noen utenlandske artister får tilnavnet "norgesvenner".

Irske Johnny Logan (65) er både "norgesvenn" og "frøyavenn". For tredje august er han tilbake på Frøya for tredje gang når han for andre gang entrer scenen på Frøyafestivalen.

Han var også gjest da Gustav Witzøe tok med slekt og venner på tur med hurtigruta, og holdt konsert ombord mens skipet lå ved kai på Nord-Hammarvika.

-Han laget en kjempekonsert og vant publikum sist han spilte på festivalen i 2015.

-Mange har ønsket seg Johnny tilbake til Frøya, og når Logan selv ønsker seg tilbake til øya, var dette et enkelt valg, ler festivalsjef Hallbjørn Stenhaug


Eurovision-kjempen

Johnny Logan er best kjent fra suksessen i Melodi Gran Prix, der han er den eneste som har vunnet to ganger som artist og en gang som komponist.

-I år som sist regner jeg med at publikum får høre Grand prix-vinnersangene «Whats another year» og «Hold me now», sier Stenhaug.

-Vi har jo hatt noen artister som folk har ønsket tilbake, og Johnny Logan er en av dem.

-Det blir fest når han og bandet spille kjente irske sanger. Irske band og irsk musikk er alltid populært i Norge, sier han


Johnny Logan Bonnie Tyler Joerg Pilawa Hosts D06 Wjdh9Gd Ll Bonnie Tyler og Johnny Logan har møttes før. Nå kommer begge de britiske stjernene til Frøyafestivalen.


Sterke kort fra Storbritannia


Dermed er det klart for to kjente internasjonale artister på årets Frøyafestival.

Og begge to kommer fra Storbritannia. Bonnie Tyler fra Wales på fredag og Johnny Logan fra Irland lørdag.

-To folkekjære og kjente artister som vet å ta godt vare på sitt publikum, og som begge har sanger som de fleste kjenner. Det blir flott, tror Stenhaug.

Han forteller at festivalen fortsatt har mange spennende artister på listen, som kommer til å bli offentliggjort etter hvert.

-Vi har flere godbiter fra Norge klare, så det er bare å glede seg, sier Hallbjørn Stenhaug.

Annonser
Annonser