Frøya nyheter

19.01.2019 °C m/s
Annonser
Joar Johansen Mausund Il Kulturprisen

Joar holder på tradisjonene på Mausund

Joar Johansen og Mausund IL inviterer til populær og tradisjonsrik førjulskonsert i Måøy kapell i desember.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

For fjerde år på rad inviterer Mausund IL til intim og hjertevarm julekonsert i Måøy kapell i desember. 

- Julen er en tid for tradisjoner, og dette er en virkelig fin en. Man kommer alltid i god julestemning på julekonserten i kapellet, sier arrangør Joar Johansen, leder i Mausund IL.Børge og vennene kommer tilbake

Lørdag 16.desember kommer den populære trioen Børge Pedersen, Therese Ulvan og Thormod Høyen utover til Øyrekka for å spre julestemning, og i år har de også fått med seg en fjerde musiker; Berit Hassel:

- Konserten har vært populær hvert år, og vi håper og tror at den blir det i år også. Det eneste som er nytt i år er at de også har fått med seg Berit Hassel. Det blir nok veldig bra, sier Johansen.

- Musikerne ønsker å komme hit i førjulstida, og vi ønsker å ha dem her. Så vi ser ingen grunn til å endre på julekonserten vår. I fjor var det hundre mennesker i kapellet, så det virker som at folket er fornøyd, smiler han. 

- Det blir tradisjonelle julesanger og mye annet. De har ikke levert den samme konserten hvert år. De gjør nye vrier og fremfører nye låter. Men noen favoritter spilles hvert år. Jeg gleder meg allerede, sier Joar.Artikkelen fortsetter under bildet: 

Julekonsert Mausund Måøy Kapell Thormod Høyen Børge Pedersen Therese Ulvan Thormod Høyen, Børge Pedersen og Therese Ulvan har holdt førjulskonsert på Mausund de tre siste årene. Nå får de også med seg Berit Hassel.


Begrenset plass i kapellet

Før konserten blir det julelunsj-buffet i Idrettshuset. Deretter går ferden til det intime kapellet på Mausund. 

- Det som begrenser konserten for vår del er plassen i kapellet. Vi må sørge for å begrense publikumstallet sånn at alle får sitte komfortabelt inne i kapellet. Så her er det lurt å være raskt ute med å bestille seg billett, sier Joar. 

Han forteller at det går båt til og fra Dyrøya på lørdagen, slik at det skal være mulig å komme fra andre steder enn Mausund for å få med seg konserten. 

- Vi har lagt det til et tidspunkt som gjør at andre også skal ha mulighet til å komme utover til Mausund for å komme i god julestemning. Det kommer til å bli en kjempefin førjulskonsert, sier Johansen.

Annonser
Annonser