°C
Annonser
Brannstasjon Trude Brustad

Jentene ledet an på brann- stasjonen

Frøya brannvesens eneste kvinnelige ansatt, Trude Brustad, fikk hjelp av mange jenter, da brannsjasjonen hadde åpen dag i forbindelse med Frøyafestivalen. Øgså Øistein Blyant og Rasmus Rohde var med og laget en flott dag for ungene.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
Annonser
Tenk om politiet kunne gjort noe lignende, sukket en pappa mens han så frøyas brannmenn og kvinne sjarmere den kommende generasjon i senk under Brannstasjonens åpen dag.

For at alle ungene nå gjerne vil være både brannkvinner og menn er det ingen tvil om. Måten frøyas brannfolk tar seg av de ungen på er forbilledlig.

De sjarmerte ungene på alle måter.

Trude Brustad lot ungene få prøve brannsprøyta som sendte vann langt av gårde. Andre kjørte brannbiler med unger og hylende sirener, mens noen lot ungene slukke en liten brann.

Sånt får man fans av, og ungene på Frøya er på lag med brannfolka så det holder. Kanskje har andre noe å lære av brannvesenets holdning til å vise at de bryr seg om sine innbyggere.Tegning og sangEtter det spennende besøket på brannstasjonen gikk ferden videre til Frøyafestivalens telt og uteområde.

Her ble det servert gratis is, slush og popcorn, pluss såpebobler som alltid er en hit.

Inne i teltet kom tegneren Øistein Blyant susende inn og laget et tegneshow som fikk ungene til å bli med på notene.

Øystein tegnet bokstavelig talt med begge hendene, og ungene fikk komme på scenen og delta. De enorme tegningene fikk barna med hjem, nok til litt fortvilelse for foreldrene som må ut og skaffe en ny vegg.

Rasmus og verdens beste band kan også å underholde både barn og voksne. Her var det mange artige sanger som ungene sang, kysset og hylte med på.

Etter konserten var det ut i den deilige sola. Sånne dager kunne nok mange av de små ønsket seg flere av.Annonser
Annonser