°C
Annonser
Kristin Strømskag Alvorlig Ordfører

- Jeg har ikke sendt en slik mail

Ordfører Kristin Furunes Strømskag ble i dag tidlig informert om at noen har utgitt seg for å være henne og bedt om penger på mail. - Dette er svindel, sier ordføreren.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad +47 480 90 059
Annonser

- Jeg har aldri sendt ut noen slik mail, det finnes ingen ordførere som sender ut slike type mailer. Dette er svindel og jeg oppfordrer alle til å være veldig kritisk til hva de klikker seg inn på, sier ordfører Kristin Furunes Strømskag.

Da hun i dag tidlig satt i møtet ble hun plutselig nedringt av flere som hadde mottatt mail med ordførerens navn.

Noen skal ha utgitt seg for å være Kristin og bedt om økonomiske transaksjoner.

- Man skal være kritisk til slike type henvendelser. Tar man en titt i avsenderfeltet vil man se at det er en lite gjenkjennbar e-postadresse mailen er sendt fra, påpek Strømskag.- Vær skeptiske

Det er snaut tre dager siden ordføreren i Malvik, Trond Hoseth opplevde samme type forsøk på svindel i hans navn.

Strømskag forteller at det vil bli gjort undersøkelser for å forsøke å finne ut hvem som står bak svindelmailen som ble sendt i dag tidlig.

- De som har kompetanse og ressurser vil se på saken videre og forsøke å finne ut hvem som står bak. Hittil ser det ut til at mailen er sendt til politikere og ansatte i kommunen, sier hun.

- Det aller viktigste nå er å understreke at det ikke er jeg som har sendt ut mailen, og at folk må være veldig skeptiske til slike type henvendelser, sier Strømskag.

Annonser
Annonser