Frøya nyheter

20.10.2018 °C m/s
Annonser
Frøya Hitra J16 Bringserien Håndball

Frøya/Hitra J16 er klare for Bringserien

Frøya/Hitra J16 har kvalifisert seg til Bringserien, og er nå klare for å møte noen av de beste 16-årslagene i landet.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Av Øystein Claussen:

Frøya/Hitra er klare for Bringserien etter å ha vunnet begge sine kamper lørdag. Dette er andre året Frøya og Hitra samarbeidet om 16års lag, og begge årene ender det altså med en plass på landets høyeste nivå.Begynte nervøst mot Molde

Før helgas kamper var det klart at det kom til å holde med to seire på de fire resterende kampene. På lørdag skulle de møte to svakere plasserte lag, men det ble en nervøs start på kampen mot Molde Elite. 

Frøya/Hitra spilte glimrende i forsvar, men fikk det ikke til å stemme framover. Likevel gikk de til pause med en knapp ledelse (5-4). 

Etter hvilen slapp jentene ned skuldrene og feide over møringene. Andre omgangen mot Molde er noe av det beste de har vist denne sesongen. Til slutt vant de 21-12. 
Bekken-tvillingene scoret 22 mål

I den siste kampen på lørdag var det bunnlaget Tiller som var motstander.

Frøya/Hitra tok føringen fra start av, men klarte ikke helt å riste av seg trondhjemmerne i den første omgangen. 

Frøya/Hitra ledet 14-9 ved pause og som i kampen mot Molde kjørte de over motstanderen i andre omgang. Jentene ga seg ikke før det sto 34-21 på tavla. 

Tvillingene Helena og Vendela Bekken sto for 22 av Frøya/Hitra`s mål i denne kampen. 
Første test i morgen

Søndag er det sterke Charlottenlund og Melhus/Gimse som er motstandere. Begge er allerede klare for Bringserien så det blir en liten test på hvor jentene står. 

Første helga i februar starter Bringserien. Innen jul får vi vite hvem som blir motstandere. 

Samtidig spiller Frøya/Hitra videre i toppserien, men nå er det bare de åtte beste lagene som fortsetter. Det betyr at de får 18 kamper etter jul mot de aller beste lagene i landets regioner.Annonser
Annonser