°C
Annonser
Arild Sollie Politikontakt Politiet får endelig økt bemanning, men Arild Sollie fortsetter som både avsnittsleder og politikontakt en stund til. FOTO: Arkivfoto

Intensiverer fartskontroller ved Nesset

Politet intensiverer nå fartskontrollene ved Nesset på grunn av gjennomgående høy hastighet i området.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad +47 480 90 059
Annonser

- Vi får ofte klager fra folk som bor i nærområdet om at hastigheten gjennom hele Nesset er alt for høy og at de føler seg utrygge, sier Arild Sollie, politikontakt ved Hitra lensmannskontor.

I går ble seks førere bøtlagt på under en time gjennom 40 sonen på Nesset. Høyeste hastighet ble målt til 56 km/t.

- 40 km/ t er en lav hastighet som mange ikke klarer å ta hensyn til. Det er viktig at de som bor i området og som ferdes etter veien skal kunne føle seg så trygge som mulig, sier Sollie.Intensiverer kontrollene fremover

På grunn av tilbakemeldinger fra folk som bor ved Nesset og resultatene etter fartskontrollene som avholdes i området, ønsker politet nå å intensivere kontrollene.

Hver gang politet har avholdt kontroll ved Nesset den siste tiden har de alltid bøtlagt noen for høy hastighet gjennom 40 sonen.

- Vi kommer til å intensivere fartskontrollene fremover. Vi kommer ikke til å gi oss før vi ser at trafikken roer seg, sier Sollie.

- Det er gjennomgående høy hastighet fra Sistranda og hele veien utover mot Nesset. Det er viktig å få kontroll over slik at folk kan føle seg trygge i området, legger han til.


Annonser
Annonser