°C
Annonser
Restaurant Og Matfag Høstmarked 2021 6 Stolte bakere: Paul Martin Hansen og Trygve .B. Norvik synes at det var gøy å ha høstmarked med klassen i Restaurant- og matfag.

Imponerte med marked fylt med høstens smaker

Nybakte horn, eplekake og mange typer syltetøy, var noe av det som sto på menyen hos markedet til Restaurant- og matfag.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

Endelig var det høstmarked ved Guri Kunna videregående skole. Markedene til elevene ved Restaurant- og matfag er svært populære på Frøya.

Høstmarkedet besto av syltetøy, saft, nystekte brød, geleer og alt som hører til av høstens herlige smaker.


Mini-høstmarked

I år måtte det imidlertid være en miniversjon, på grunn av koronapandemien. Det betyr at det ikke markedsførte arrangementet noe særlig. De aller ivrigste hadde likevel fått med seg utsalget.

For her gikk det både salt, syltetøy og mye bakst.



Mye arbeid ligger bak

Det ligger mye arbeid bak høstmarkedet. Elevene ved Restaurant- og matfag har plukket bær, høstet tare, saftet, syltet og bakt brød siden skolestarten i høst.

Resultatet ble vist frem på mini-markedet.

- Det gikk veldig bra, forteller lærer Kristin Kvernø Grøttan.

- Elevene syntes selv dette var veldig lærerikt og gøy, sier hun.


Annonser
Annonser