Frøya nyheter

19.06.2019 °C m/s
Annonser
Journalist Oskar G. Paulsrud på Padlebrett da han prøvde padling hos padleklubben

Idyllisk, beroligende og kaldt

Frøya.no sin nye journalist slang seg med på folkehelseuka og ble med ut og testet kajakkpadling.

Oskar Gårdsrud Paulsrud Oskar Gårdsrud Paulsrud 902 66 958
Annonser

I det Frøya.no sin journalist ankom skolebygga på Sistranda hvor Frøya padleklubb holdt «Kom og prøv en kajakk-dag» onsdag ettermiddag, bestemte himmelen for å åpne seg og haglen slo ned på de tre andre nybegynnerne som skulle prøve seg sammen med padleklubbens medlemmer. 

Mens det haglet ned fikk alle utdelt hver sin tørrdrakt og en lue med padleklubbens egen logo på. Den skulle komme godt med for en journalist som hadde tenkt at lue var unødvendig.

Etter en liten introduksjon av Frøya padleklubbs leder, Ulrik Ervik, ble alle tildelt hver sin kajakk og vi satte i gang med å padle frem og tilbake ved skolemoloen. 

Været hadde roet seg og et nesten speilblankt hav viste Sistranda fra sin beste side mens motet vokste i padlerne som gled stille langs det klare vannet. En mer meditativ opplevelse på sjøen har ikke undertegnede opplevd på svært lenge.


Artikkelen fortsetter under bildet:

Dsc 0198 Leder i padleklubben, Ulrik Ervik, førte an når Frøya padleklubb inviterte alle til å komme å prøve seg i en kajakk.Vurderer å slå seg sammen med Hitra

Etter en times tid i vannet kom det flere ned for å være med og padle, det ble også prøvd ut et stand up paddle board, bedre kjent som SUP-brett som en av padleklubbens medlemmer hadde med. Kald og litt våt på føttene avsluttet alle med litt kaffe og rydding av utsyr.

- Frøya padleklubb har vært veldig av og på siste årene, forklarte Liv Merete Hammer, en av klubbens medlemmer, og fortalte at de nå vurderer å slå seg sammen med Hitra padleklubb som holder kurs og har hyppigere samlinger enn Frøya padleklubb.

- Det neste som blir arrangert av Frøya padleklubb blir bassengtrening, det kommer til å skje når vinteren nærmer seg litt mer, avsluttet leder Ulrik Ervik til Frøya.no.Annonser
Annonser