Frøya nyheter

26.04.2019 °C m/s
Annonser
Nm Taekwon Do Idar Strømme Bronse

Idar tok bronse i sitt første NM

NM-debutanten Idar Strømme (i blått) fra Frøya og Hitra Taekwon-Do klubb sikret seg edelt metall i NM i Taekwon-do.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Det føles bra. Det er artig å vise hva jeg kan, sier en ydmyk bronsevinner til Frøya.no like etter medaljeseremonien.

Idar Strømme (17) debuterte i dag i NM-sammenheng i Taekwon-Do og endte opp med pallplassering i mønster.

- Det er masse øving og flinke trenere som ligger bak medaljen, sier Strømme, som ikke har store planer om feiring i ettermiddag.

- Jeg er veldig fornøyd, men nå handler det om å slappe av og nullstille meg. Jeg skal konkurrere i sparring i morgen, sier frøyværingen. Stolt trener

Leder Jens Christian Reberg i Frøya og Hitra Taekwon-Do klubb bobler over av glede når han ringer til Frøya.no for å fortelle den gode nyheten.

- Idar glimtet til noe voldsomt. Tre seire og ett tap holdt til bronsemedalje for debutanten. Det er utrolig gøy, sier Reberg.

- Frøya og Hitra Taekwon-Do klubb kan ikke reise til NM uten å ta med oss medaljer, ser det ut til, ler en fornøyd leder og trener. 


Artikkelen fortsetter under bildet:

Nm Taekwon Do Jens Thea Daniese Idar Frøyagjengen storkoser seg på NM i Taekwon-do. Her har leder i Frøya og Hitra Taekwon-Do Jens Christian Reberg fått med seg Thea Strandheim Sæther som heiagjeng for Daniese Sæther og Idar Strømme.Sykdom stoppet Daniese

For Frøyas taekwon-do-dronning, Daniese Sæther, ble ikke NM helt slik hun håpet. Kraftig forkjølelse og feber ga henne en svært dårlig opplading til mesterskapet. 

Da sykdommen ikke slapp frem mot konkurransedagen så det mørkt ut for frøyværingens gullhåp i mønster. Daniese nektet imidlertid å gi seg uten kamp.

- Daniese leverte svært godt, på tross av sykdom, og hadde tatt bronse hvis hun hadde vunnet den siste kampen hun gikk. Vi har sett på video og mener at hun burde vunnet, sier Jens Christian Reberg.

- Hun kan ta med seg svært gode prestasjoner her. Det er tydelig at hun har løftet seg betraktelig etter at hun har flyttet til Stavanger og fått tett oppfølging av instruktør, sier Reberg.

Nå flyttes fokuset fra Norgesmesterskapet til EM og VM i 2019. Da må de ut på sponsorjakt.

- Vi må ut for å signere sponsoravtaler slik at Daniese kan være med i VM for aller første gang. Det håper vi at frøyasamfunnet vil støtte opp om. VM er en attraktiv markedsføringsarena for de som ønsker å vise seg frem for et asiatisk marked, påpeker Reberg.


Annonser
Annonser