Dette er en pressemelding fra SpareBank 1 SMN

SpareBank 1 SMN åpner nå for søknader om støtte til tiltak som får folk i alle aldre i aktivitet i Øyregionen Hitra og Frøya.

I tillegg lanseres en egen støtteordning for oppgradering av lekeplasser.

Støtte til aktivitet

Lag og foreninger kan søke om støtte til aktiviteter som vil engasjere enda flere til å gjøre noe aktivt, sosialt og meningsfullt sammen.

I tillegg kan velforeninger, borettslag og lag og foreninger søke om støtte til oppgradering av lekeplasser i sitt nabolag. Det er stor verdi i sosiale fellesskap, og meningsfulle aktiviteter er viktig for å forhindre utenforskap og dårlig helse.

Banksjef Marita Wingan, ved SpareBank 1 SMN på Hitra og Frøya. Foto: ARKIV

SpareBank 1 SMN på Hitra og Frøya tar samfunnsansvaret på alvor, og vil bidra til at folk har gode aktiviteter i sitt nærmiljø.

– Vi vil spille på lag med lokale krefter for å bidra til god folkehelse, og vi oppfordrer alle som har en idé om å søke om støtte. Vi støtter både små og større tiltak og aktiviteter, sier banksjef Marita Wingan

Fokus på lekeplassene

SpareBank 1 SMN skal oppgradere 100 lekeplasser i Midt-Norge

God folkehelse starter tidlig, og Sparebank 1 SMN vil bidra til at barn får utfolde seg utendørs i lek og aktiviteter i sitt nærområde.

Det åpnes derfor nå for at borettslag, sameier, og lag og foreninger kan søke om støtte til å oppgradere sin lekeplass med inntil 50.000 kroner.

Renate Ledel, Avdelingsleder EiendomsMegler 1 Hitra/Frøya. Foto: ARKIV

– Vi ser verdien i at barn kan leke trygt og godt ute i sitt nærmiljø, og gleder oss derfor til å ruste opp lekeplasser i nabolagene, sier Renate Ledel, Avdelingsleder EiendomsMegler 1 Hitra/Frøya.

Begge støtteordningene åpnes opp for å sende inn søknad den 5. Mars og fristen går ut den 15. April.