Festkvelden holdes på lørdag, og det er trønder duoen ToRix – It's all Country som skal skape stemninga.

Musikerne fra Steinkjer er godt kjent med Frøya fra før. De var innom for første gang i 2017. Siden har det blitt en fast spilleplass.

– Det er bestandig trivelig å komme til Frøya. Vi føler oss veldig velkommen hver gang, deler vokalist Arve.

Forrykkende fest sist

Helgens lokaler er vokalisten også storfornøyd med.

– Jeg må bare få skryte av hotellet. Vi har tross alt holdt på med dette i over 30 år. Det har blitt en del julebord og fester, men ingen måler seg med det på Frøya hotell, sier Arve.

Nå håper han at frøyværingene tar turen ut for årets første storfest.

– Det som trigger oss med dette er jo å oppleve energien i lokalet. Når vi ser at folk danser, er med og trives. Vi håper på den energien nå på lørdag, sier Arve.

– Vi har forventninger om at det skal bli skikkelig bra. Sist gang vi var innom før jul så var det en forrykkende fest. Da var det faktisk så mye folk at det nesten ikke var noe dansegulv å bevege seg på, sier han lattermildt.

Forberedelser i gang

På hotellet er forberedelsene godt i gang. Hotellsjefen Lena Fillingsnes skryter av sine ansatte, og gleder seg til helga.

– Det blir lokal mat og god stemning. Med musikk i sky-baren og muligheter for dansing for de som vil det, sier hotellsjefen.

– Nå kan folk gå litt ut av dvale. Også håper vi at det blir fint for de som ikke rakk å ha julebord, legger hun til.

De ansatte ved hotellet kan juble litt ekstra ved nyttårsfesten. Foto: PRIVAT

Gladnyhet for hotellet

De ansatte ved hotellet fikk selv også en gladnyhet denne uka.

Nok en gang har de gjort seg fortjent til utmerkelsen «Traveller Review Award 2024», fra booking.com. Den får de på bakgrunn av at deres gjester legger igjen positive anmeldelser.

– Det betyr mye at gjestene setter pris på det vi holder med på med. Slike tilbakemelding gjør at vi kan vi bli enda bedre, sier Lena.

Nå er det nye mål som skal oppfylles. Det å stoppe opp for å feire, det har de ikke alltid tid til.

– Vi er litt dårlig på feiring av oss selv, men vi skal lage fest for gjestene på lørdag i hvert fall, sier hotellsjefen.