Fremtidstro og optimisme preger mange av de som har nyttårsforsetter for 2022.

- Å komme seg ut i skog og mark er vel et mulig nyttårsforsett. Og så kan jeg kanskje jobbe mindre. Samtidig er det viktig å få firmaet i full drive, sier Raymond Kavli. Han jobber som daglig leder.

– Båt er rekreasjon

Kavli vil særlig prøve å bruke båten sin mer utover i 2022.

- Flere turer utover Froan for å bli bedre kjent er ønskelig i 2022. Det kan være fint å bli litt mer kjent i skjærgården. Jeg er glad i å være på sjøen, for det er veldig fin rekreasjon å kjøre ut på havet og slå av motoren. Da kan man lytte til havet. Det er den beste rekreasjonen som finnes, sier han til lokalavisa Frøya.no.

- Å koble fritt hodet fra alt som har med jobb å gjøre kan bli bra. Da skal jeg være mer sammen med samboer, barn og barnebarn, sier Kavli.

Store mål

En liten titt rundt på nett viser et par andre personer som også har sine forsetter. Finansavisen skrier om Bill gates, som ifølge Forbes er verdens fjerde rikeste mann med en formue på svimlende 139 milliarder dollar. Han har store planer for det kommende året.

Det største målet er at han vil sørge for at verden unngår fremtidige pandemier. Ifølge CNBC skriver Gates at fremtidige pandemier er en av de største samfunnstrusselene vi står overfor i dag, ifølge Finansavisen.

Aftenposten skriver om Maren Esmark, generalsekretær i Naturvernforbundet. Hun har ment at et viktig forsett kan være at folk må tørre å snakke med venner og familie om klima og naturvern.