Det var i slutten av desember at samboerne Morten Båtvik (22) og Julia Sobolewska (19) sto fram og fortalte om det de mener er mobbing.

– Startet da vi pusset opp

Tutinga langs Dyrøyveien tett ved huset de har kjøpt har pågått i over et år, fortalte de to til Frøya.no sine lesere sent i desember.

– Tutinga starta da jeg pusset opp før vi flyttet inn i oktober i 2020. Etter at vi flyttet inn fortsatte tutinga på dagtid, sa han.

– Tutingen skjedde oftere og oftere. Vi ignorerte det, men så ble det tutet på kveldstid og om natta da vi hadde lagt oss, fortalte hun.

– Flere tuter over hele det lange strekket på veien fra svingen bortenfor her vi bor, sa han. Strekningen det har blitt tutet på er på minst 150 meter lang, forbi huset.

Henlagt

Paret anmeldte tutingen til Politiet tidlig tidlig i år.

Aril Sollie hos Politiet opplyser at saken altså er henlagt.

– Politiets advokat har henlagt saken grunnet manglende bevis. Vi har ikke ressurser til å gjøre mer med saken, sier Sollie.

Tidligere har Politiet opplyst at de kjente til saken og at de ved en anledning var på tur til Dyrøyveien for å undersøke tutingen. Dette oppdraget ble kansellert fordi Politiet måtte omprioritere bilen med patruljen som var på tur utover.