Arrangementet tenkes kanskje å startet med et lite opptog, forklarer Raimonda Stanke.

– For Ukraina

– Deltagerne kan kanskje gå i et lite tog først. Vi er i startfasen med denne ideen. Tanken er å lage et arrangement til inntekt for Ukraina. Vi håper å få med flere til å arrangere dette. Vi går bredt ut for å se etter innholdet til arrangementet, sier hun.

Frøya.no møter de fire på hotellet på Sistranda etter at de har hatt første idemyldring. Laura Allena håper mange kan stille opp.

– Mange må til for å få til dette arrangementet og jeg håper mange kommer når det skal skje, sier Allena.

På torget

Ideen med konserten vil bli mer konkretisert når detaljene kommer på plass sammen med flere mulige aktører og støttespillere. Ideen er at arrangementet kan holdes på torget på Sistranda. Gabriela Lukassen tror mange fortsatt vil være med å støtte Ukraina på arrangementet som planlegges siste helg i mars.

– Et håp er at flere kan forstå mer av problematikken rundt hva Ukraina trenger. Kanskje kan flere bedrifter bidra i anledning konsert-arrangementet vi prøver å få til, sier hun.

Svitlana Kirsan ser for seg at de kan samle penger til folk som trenger det, og få fram motstand mot krigen - ikke mot russere.

– Vi kan prøve å samle folk for de gode tankene, og mot krigen. Jeg vil prøve å ringe flere fra Ukraina som bor i nærheten så de kan komme, sier hun som selv er fra Ukraina.