Vilde Myrseth (24) er utdannet journalist, med bachelor i medievitenskap fra universitetet i Brighton, England.

Nå kommer hun til Frøya.no, fra en tilværelse som journalist i NRK Trøndelag.

Hun har akkurat kommet flyttende utover, og begynte rett i ny jobb.

– Hva tenker du om å flytte til Frøya?

– Jeg kan vel ikke si at det å flytte fra Trondheim til Frøya er noe jeg har gått og planlagt lenge. Jeg har vel vært innom her knapt en eller to ganger før kun på korte besøk. Men når jeg først har kommet meg hit så må jeg si at jeg er veldig fornøyd med hvor jeg har endt opp. Tror nok at jeg vil trives veldig godt på denne fine øya, sier Vilde Myrseth.

– Teater og korsang ligger hjertet nærmest

Fredag har Vilde sin første arbeidsdag i Frøya.no, sammen med redaktør Lena Jørgensen og journalist Bjørn Lønnum Andreassen. Hun får også møtt Frøya-TVs Petter Vidar Vågsvær.

– Hvordan ser du på det å bli en del av redaksjonen til Frøya.no?

– Det ser jeg utelukkende lyst på! Selv om jeg kanskje ikke kan kalle meg frøyværing helt enda, så gleder jeg meg til å skrive om stort og smått som skjer her, sier Myrseth.

Velkommen til Frøya.no: Vilde Myrseth har tatt plass i sitt nye kontor på Stjernesenteret. Her med journalist Bjørn Lønnum Andreassen som har vært i Frøya.no i snart to år. Foto: Lena Jørgensen

– Hva er du interessert i? Hva liker du best å skrive om?

– Jeg er vel over gjennomsnittet glad i kultur. Jeg kommer fra en bakgrunn med både teater og korsang. Det er nok det som ligger nærmest mitt hjerte, sier hun.

– Hva ser du for deg å gjøre på fritiden på Frøya?

– Utenom jobb er jeg som sagt glad i det kulturelle. Mulig jeg må kaste meg inn i noe i den duren etter hvert. Ellers så blir jeg nok også å se på løpeturer, både rundt omkring på Frøya og på treningssenteret, sier Myrseth.

Vil gjerne ha tips

Nå ser Vilde frem til å bli kjent med Frøya og frøyværingene, og tar gjerne imot forslag til hva hun bør skrive om.

– Tips meg gjerne, sier Vilde.

Send gjerne mail til vilde.myrseth@avisafroya.no.

Friskt pust i redaksjonen

Ansettelsen av Vilde styrker Frøya.no-redaksjonen, sier ansvarlig redaktør Lena Jørgensen.

Ansvarlig redaktør Lena Jørgensen i Frøya.no.

– Med Vilde får vi en nysgjerrig og engasjert journalist, som vil bli et friskt pust i redaksjonen - og vil bidra til å lage en enda bedre lokalavis for Frøya, sier Jørgensen.

– Jeg er veldig glad for at Vilde har valgt å komme til oss i Frøya.no. Hun er åpen, initiativrik og smilende. Jeg er sikker på at frøyværingene vil ta godt imot henne, og at hun vil trives, sier hun.