RIB-tur, klatrepark, badeland og ridning; det er noen av aktivitetene man kan få med seg på årets «Sommer-Frøya». Nå er det siste sjanse til å sikre seg plass.

– Vi åpner for påmelding for frigjorte plasser til «Sommer-Frøya» i morgen lørdag klokken 10:00, sier Therese Solli Sandvik, daglig leder i Frøya Storhall.

All reservasjon og bestilling gjøres via Frøya Arena, den nye hjemmesida til Frøya kommune og arenaene.

– De siste tilgjengelige plassene blir lagt ut der. Nå er det siste mulighet, sier Solli Sandvik.

Først til mølla

«Sommer-Frøya» begynner 27.juni og varer frem til 10.juli.

I løpet av den første uken skal deltakerne få være med på ridning på Strømøya hos Stall SLT, gokartkjøring på Frøya motorsportsenter med NMK Frøya, aktivitetsdag i hallene og RIB-tur i øyrekka.

Det blir også E-sport og LAN.

– Her er det først til mølla som gjelder. Du melder deg på hver enkelt aktivitet, ikke på hele «Sommer-Frøya». Det er bare å kaste seg rundt, oppfordrer Solli Sandvik.

– Vi ønsker å nå ut til flest mulig. Derfor byr vi på mer aktivitet, samtidig som vi holder egenandelen nede. Det er viktig at vi ikke ekskluderer noen, sier hun.

foto
Foto: HÅVARD DYRØ

Utvider med ei uke ekstra

I fjor kom «Sommer-Frøya» tilbake i ny drakt, som et aktivitetstiltak etter en tung koronaperiode.

Frivilligsentralen, Frøyahallene og Frøya Storhall gikk sammen om å gi barn og ungdom ei uke fylt med aktivitet.

Det lyktes de godt med.

I år gjør de det enda større, for å nå enda flere. Det nye i år er den andre uka på «Sommer-Frøya».

Der vil deltakerne reise ut fra kommunen, for å oppleve klatring i «Rypetoppen adventurepark», tur til Rampestreken, en dag i Pirbadet og motocross i Snillfjord.

– Vi er så stolte av alt Frøya har å by på, men vi synes det er fint å kunne utvide horisonten litt også, sier Solli Sandvik.

foto
Foto: HÅVARD DYRØ