Etter seieren mot Melhus, og sesongens siste seriekamp, valgte Halvorsen å dele noen ord om laget sitt.

– Det er en gjeng som har gitt meg masse oppturer. Noen nedturer, men aller mest nye vennskap og masse lærdom som jeg trodde allerede var på plass, sier han.

Foto: Frøya FK

Gråt på vei hjem

På turen hjem fra hans siste kamp som trener, tok følelsene overhånd.

– Det er en vemodig kveld, og selv om vi vant 3–2 så kom tårene når jeg kjørte hjem i sted. Vi har lyktes med mye og har underholdt mange med vår måte å spille på, sier Stig.

Selv om A-laget ikke nåde helt opp til slutt, er treneren tydelig fornøyd med hva de har oppnådd. Flere unggutter har fått visst seg fram, og håpet er at de kanskje også klarer å få frem en divisjonsspiller i vinter, deler han.

Veien videre

Når det kommer til Stig selv så holder han seg i rollen som fotballtrener, bare på en litt mindre skala.

Nå venter spennende tider som medtrener sammen med Andreas Rabben og Mats Pedersen, for sønnen Isak og resten av laget født i 2013. I tillegg blir han med A-laget videre i en annen rolle.

– Det blir morsomt å trene disse fulltid neste sesong. Jeg kommer ikke til å snu ryggen til A laget heller, men vil bidra som administrator rundt laget. Slik at de trenerne som tar over kan konsentrere seg om nettopp det. Her jobber vi allerede med spennende navn!, sier Stig.