Kvernø ser for seg mer spenning gjennom å helst få reist mer i året som kommer.

- Jeg har et mål om å få dratt mer på ferie og ha mer fri. Jeg håper å få muligheten til å dra til Syden eller Amerika, gjerne på musikkfestival med DJ-muskk, sier han.

Mer fritid

Rundt nyttår er han sammen med mange opptatt av at de skal trene mer.

- Et annet av mine nyttårsforsetter er å trene mer ja, litt mer enn tidligere. Jeg har vært så hektisk opptatt i året som gikk så jeg vil gå inn får å trene mer i 2022. Jeg håper også på mer tid til et bil-prosjekt jeg har. Generelt ønsker jeg meg mer fritid. så jeg også kan få kjørt vannskuteren jeg kjøpte i år, sier han til lokalavisa Frøya.no.

Tradisjon med løfter

Kvernø er på en tradisjon sammen med mange i disse tider. Nyttårsforsett en plan man legger i forbindelse med årsskiftet og nyttårsfeiringen, og som man vil gjennomføre i det nye året. Å ha slike forsetter er såpass vanlig at det kan beskrives som en skikk eller tradisjon, ifølge Store norske leksikon.

Ofte har nyttårsforsetter preg av løfter man gir seg selv om å gjennomføre noe man egentlig mener er gode prinsipper, men som likevel kan være vanskelig å etterleve. Det kan for eksempel handle om sunnere kosthold, å slutte å røyke eller å behandle andre mennesker bedre. Treningssentre får ofte ekstra mange innmeldinger og besøkende i januar, kanskje som følge av kundenes nyttårsforsetter.