Frivilligsentralen i Frøyahallen inviterer til juleselskap, og leder Siw Ain Strømøy forteller at alle som vil kan melde seg på. Hun forklarer at de kaller tilbudet "Sammen på julaften" og at det har vært veldig godt likt tidligere år.

- Vi skal lage koselig julestemning i hver en krok og servere god juleribbe. Vi har flere frivillige som deltar fordi vi vil fokusere på å være sammen. Vi vil at folk kan komme her i stedet for å sitte alene. Kanskje er det en familie som ikke får reist noe sted til jul, og som vil ha mer selskap, sier Strømøy.

- Meld deg på Hun fremhever at alle som vil kan delta på "Sammen på julaften" og at gaver og alt er gratis. Selskapet holdes mellom klokken 12 og 16 julaften. - Hvis man vil være med på Sammen på julaften må de melde seg på. Fristen er 17. desember kl. 15.00. Det kan være lurt å ikke henge på gjerdet og vente. Sånn som restriksjonene med pandemien ser ut, har vi plass til rundet 15 gjester, sier hun.

- Vi venter å få plass til alle om det kommer samme antall som de siste årene. Vi har også plass til noen flere enn dette samtidig som vi overholder restriksjonene slik de ser ut nå.