Frøya nyheter

07.08.2020 °C m/s
Annonser
Hyttefelt Skagan

Hyttefeltet på Skagan vokser langsomt

Det gikk tregt i starten, men nå har interessen for å bygge hytter på de unike hyttefeltet på Skagan ved Svellingen tatt seg opp. Utbygger Rune Midtsian vet hvorfor, og har allerede begynt å klargjøre ti nye hyttetomter.

Tore På Sporet Tore Strømøy Redaktør Tore Strømøy
AnnonserDet er rundt 15-20 år siden eiendomsutvikler Rune Midtsian fra Sistranda kjøpte et stort område ved Skagan på Svellingen for å gjøre det til et hyttefelt.

Han la fram både vei, vann og kloakk til området samtidig.

I staren gikk salget veldig seint, men selv om det i dag bare er oppført to hytter i området, kan Midtsian fortelle at ting nå begynner å skje for området.

.Jeg har solgt 12 tomter nå, men bare i vår har jeg solgt fire, sier Midtsian. Og han tror vei er et stikkord for at det nå ser ut til å løsne.

-Veien til Frøya fra Trondheim er blitt og blir enda kortere, samtidig som at opplevelsen av turen er blitt bedre. Folk slipper alle svingene. Det er snart kortere å kjøre fra Trondheim til Frøya enn Opdal og Røros.Har ikke hastOg akkurat det har vært med på at interessen for hytetomter på Frøya vokser, tror Midtsian som ikke har drevet noen voldsom markedsføring av Skagan. Kun en annonse på Finn.

-Nå har jeg fått med plass til 10 tomter til, ettersom jeg har kjøpt Dragsnesgården i Berget, og de vil også bli klargjort for innflyyting, sier Midtsian.

-Dette er allerede godkjent av kommunen, sier han og forteller at folk er veldig imponert over området her ute.

-Utsikten er fantastisk og alle hyttene blir plassert ganske så usjenert med god plass mellom hverandre. De som har bygd er veldig godt fornøyde, også med behandlingstid og service fra Frøya kommunes folk.

-Det blir fine hytter som ligger godt i terrenget, noe som er viktig for meg, sier han.Tomt Hyttefelt Skagan 35 tomter er klare til bygging på Skagan. Vei, vann og kloakk er forlengst lagt fram til alle tomter.Frøyværinger vil ha husMidtsian forteller at det stadig kommer folk for å se på området. Folk på Frøya har ønsket å bygge og bo her permanent, men det ønsker han ikke. Området er regulert til hytter og de som har kjøpt forventer ikke bolighus her.

-Dette er et hyttefelt, smiler Midtsian som forteller at de som har kjøpt tomter til nå og som har begynt å planlegge hytte stort sett kommer fra Trondheim og området rundt byen.

-Jeg er ikke så opptatt av å få solgt tomtene fort, mer opptatt av hvordan feltet blir, sier Midtsian. Han lar folk selv velge hytter, selv om han har fått gode tilbud fra ferdighyttefirma som ønsker å gi tilbud om å bygge hele feltet.

-Det er helt greit at det går i rett temp, en hytte i ny og ned, smiler Rune.

Han er allerede i gang med å klargjøre de ti nye tomtene.

-Målet er at det skal bli fint og at folk skal trives på Frøya, sier Rune Midtsian.Annonser
Annonser