°C
Annonser
Valborg Bekken Hotell Frøya Skybar Søvæst Hotellsjef Valborg Bekken.

Hotellets skybar har blitt en suksess

Hotellsjef Valborg Bekken er overveldet over tilbakemeldingene hun har fått etter åpningen av skybaren Søvæst for et halvt år siden. -Den har blitt populær, sier hun.

Lena Lena Jørgensen +47 976 98 465
Annonser

- Skybaren har blitt en suksess. Det må jeg si. Jeg har faktisk aldri hørt noe negativt om skybaren, sier Valborg Bekken, daglig leder i Hotell Frøya.

Det er et halvt år siden over 200 gratulanter var på plass da Hotell Frøya åpnet sin nye skybar Søvæst. Siden den gang har utallige personer blitt imponert over utsikten og den stilfulle toppetasjen.

- Den eneste negative tilbakemeldingen er at folk ønsker at den er åpen oftere. Det er veldig positivt. Det betyr at de vil være her, smiler hotellsjefen.
Mange legger merke til skybaren

Skybaren har høstet komplimenter som: "Man skulle tro at man var i New York" og "Den luksuriøse følelsen her får man ikke noe annet sted i distriktet". Det har kostet Hotell Frøya 18 millioner kroner å bygge ut en ekstra etasje.

Det får de igjen for nå:

- Skybaren kostet veldig mye penger, så vi er veldig glad for at frøyværingene og tilreisende setter pris på den. Det trenger vi, sier Bekken.

- Vi angrer absolutt ikke. Vi merker at det har blitt et populært lokale både for arrangementer som bursdager, bryllup, konferanser og jobbsamlinger, sier hun.

- Frøyværingene er flinke til å bruke oss. Særlig næringslivet, sier Bekken.

- Nå i ferien er det mange som kommer innom oss for å sjekke ut utsikten og skybaren. Det er mange som har hørt om oss. Det er veldig gøy, sier hotellsjefen.
Har spennende planer

I begynnelsen var baren og kjøkkenet til "Søvæst" åpent hver dag. Det måtte de slutte med på grunn av økonomiske hensyn.

- Vi gikk hardt ut. Det har vi måttet skrenke inn. Nå har vi åpent fredager og lørdager. Vi har en fantastisk tapaslunsj på lørdager, sier Bekken.

- Det er selvsagt mulig å komme opp for å nyte utsikten omtrent hele tiden. Unntatt når det er lukket for private selskap.  Vi kan bare ikke ha bemanning i baren og på kjøkkenet hele tiden, sier hun.

De vurderer hele tiden hvordan de skal bruke skybaren, og ønsker å utnytte den så mye som mulig.

- Vi har flere spennende planer for tiden fremover. Det er bare å følge med, sier hotellsjefen.Annonser
Annonser