Frøya nyheter

30.10.2020 °C m/s
Annonser
Islanders Classic Car Club, Hilde Irene Mellemsæther, Maja Udtian, Arne Petter Rabben Alle i forskjellige aldre, men en ting har det til felles - bilinteressen. Fra venstre Mari Udtian, Arne Petter Rabben og Hilde Irene Mellemsæther.

- Hos oss er det medlemmer i alle aldre

Islanders Classic Car Club har 70 bilinteresserte medlemmer i alle aldere. - Hos oss er det plass til alle, sier leder i klubben Hilde Irene Mellemsæther.

Ida Nordland Hillestad Ida Nordland Hillestad +47 480 90 059
Annonser


- Vi har medlem i alle aldre. Jeg tror den yngste er to år og den eldste er vel godt over 60, smiler leder i Islanders Classic Car Club Hilde Irene Mellemsæther.

Bilklubben har i dag 70 medlemmer som alle er interessert i gode og gamle biler. Noen er bitt av bil-basillen i voksen alder, mens andre er født inn i klubben.

- Mari her er jo født inn i klubben, hun er oppvokst i baksete på disse bilene, ler styremedlem Arne Petter Rabben.Det sosiale felleskapet

Det er ingen tvil om at felleskapet og det sosiale står sterkt hos gjengen i Islanders Classic Car Club. Det er nok også grunnen til at de er så mange medlemmer og stadig får flere.

- Nyeste medlem kom på fredag faktisk, ler Mellemsæther.

- Felleskapet er det viktigste for oss, det er så mye sosialt i klubben og vi forsøker å være flinke til å møtes ofte, legger hun til.

- Vi er en del på klubbhuset vårt og samles der. Vi har egentlig alt vi trenger det, mulighet til å se dragrace på tv og stort kjøkken for å lage mat, smiler Rabben.

- Alle er gode venner, på tvers av alder. Og vi møtes både sommer og vinter, sier Udtian.30 - års jubileum

I år er det 30 år siden klubben startet opp i 1990, men det har ikke blitt helt den store jubileumsfeiring de håpet på.

- Det var jo egentlig meningen at vi skulle feire på ordentlig vis, men så kom jo denne koronaen da, så da kunne vi ikke. Vi markerte litt da, forteller Mellemsæther.

- Vi får ta igjen den feiringen til neste år, legger hun til.

Koronaen har også lagt en demper på de ulike biltreffene gjengen pleier å reise på.

- Det har dessverre vært litt dårlig med treff i år, men det er sånn vi kan ta igjen neste år. Da gleder vi oss veldig til å kunne kjøre igjen, sier Mellemsæther.Saken fortsetter under bildet.

Islander Classic Car Club
- Fart og spenning med Børning

I dag er det premiere på nok en Børning film. Tradisjon tro har bilklubben planer om å kjøre en runde i sentrum, stille ut bilene og selvsagt - se filmen.

- Vi kommer til å kjøre en liten runde i Sistranda sentrum og deretter stille opp bilene utenfor inngangen til kinoen, sier Udtian.

- Det pleier å komme en del folk bortom oss når vi har stilt ut bilene for å se på, så det er gøy, sier Rabben.

- Vi gleder oss veldig til å både kjøre litt og selvsagt se filmen, smiler Mellemsæther.


Annonser
Annonser